69 / 100 SEO Score

Az év végi buliszezonnak ugyan vége, de a zene igazi erejére most lesz szükségünk. Egy új évvel ugyanis új elhatározások is születnek. Ráadásul már mindannyian nagyon várjuk a tavaszt. Ilyenkor mindenki elkezd kicsit jobban foglalkozni a testével, hogy tavaszra fittebb legyen, illetve a nyári fürdős szezonra jobb formába kerüljön. Ha szükséged van egy kis extra motivációra a céljaid eléréséhez, segítünk egy kicsit.

20 motivációs zene sportoláshoz

Ez egy fantasztikus lejátszási lista, amely az új szezonra pumpál. Add hozzá ezeket a dalokat a lejátszási listádhoz és jobban érzed magad, ha futni, túrázni vagy kerékpározni mész. Lépj ki a komfortzónádból és irány az edzőterem! Találd meg a számodra legjobb napi fizikai aktivitásodat és folyamatosan csináld, hogy később rutinszerűvé váljon. Akár egy rövid jógázást szeretnél a parkban, hosszokat úszol a medencében vagy  izzasztod magad a konditeremben, szánj rá napi 30 percet.

Az edzés nem csak az állóképességet, kitartást és az erőnlétet növeli, de nagy mértékben stresszlevező hatással bír. Így sokkal jobban érzed majd magad és segít a pihenésben is. Mi a mobilzenénél például kedveljük a saját testsúlyos edzésformákat, amelyek akár otthon is elvégezhetőek.

Sportoláshoz ajánljuk

Azonban azt is szem előtt kell tartani, hogy nem mindegy milyen eszközök segítenek téged sportolásod alatt. Egy kimondottan sportoláshoz ajánlott fülhallgató például úgy van kialakítva, hogy biztosan illeszkedjen a füledhez. Ezeknek a fülhallgatóknak a használatával nem kell attól tartanod, hogy állandóan kicsúszik a füledből.

Amennyiben már meglévő fülhallgatódhoz ragaszkodsz, akkor is tudsz többet tenni a jobb illeszkedés, a kényelmesebb használat illetve a zeneszámok jobb minőségének érdekében. A Comply memóriahab fülilleszték 100%-al jobban tapad, 2x nagyobb decibel mértékben csökkenti a környezeti zajokat és 30x lágyabb és kényelmesebb, mint a szilikon. Ráadásul a sportoláshoz kifejlesztett fülillesztékeik egy olyan akusztikai szűrőt is tartalmaznak, amely fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását a fülhallgatóba. Ez biztosítja a tisztaságot minden alkalommal, hiszen a bevonat nemcsak a memóriahab fülillesztéket, de a fülhallgatót is védi. Így semmi sem állhat a zene útjába.

Mi a MobilZene munkatársai nem győzzük hangsúlyozni, hogy a zenehallgatás élménye nem csak a fejhallgatón vagy fülhallgatón múlik, hanem azon is, hogy miről és milyen minőségű zenét hallgatsz. Lehet neked akár több tízezer forintos fülhallgatód is, ha közben gyenge minőségű MP3 zeneszámokat hallgatsz. A zenei streaming szolgáltatók már élvezhető minőségű zeneszámokat kínálnak, de egy veszteségmentes lejátszó használatával sokkal jobb minőségben élvezheted kedvenc előadóid és a motivációs zenéket sportoláshoz.

Az okostelefon gyártók nem fókuszálnak a zenelejátszással kapcsolatos alkatrészekre a megalkotás során. Sok vásárlónk jelez vissza egy-egy vásárlás után, hogy nem is gondolta volna, hogy ennyivel jobb minőségben is lehet zenét hallgatni. Fontold meg Te is…

Legyünk közösen egészségesebbek!

Napjainkban nagyon fontos, hogy kívülről is és belülről is jól érezzük magunkat. Az edzés segít a stressz és a szorongás enyhítésében. Gondolj arra, hogy ez az év a Te éved lesz, és koncentrálj az egészségesebb és fittebb érzésre. Válogass össze magadnak egy jó lejátszási listát, amellyel elindulhatsz például futásra. Ez a 20 motivációs zene sportoláshoz ugyan több mint fél órás, de nem baj ha egy kicsit jobban megdolgoztatod magad.