72 / 100

1. A Comply memóriahabos fülillesztékek csúcstechnológiájú tapadást kínálnak

Amikor intenzív futás vagy lázas edzés közepén vagyunk a koncentráció a legfontosabb. Semmi sem zökkenthet ki jobban a sportolásból, mint egy fülből kiesett fülhallgató. A normál szilikon fülgumik gyakran esnek ki a füleidből – a legalkalmatlanabb időkben. Ez által megzavarják a zenehallgatás élményét és a pillanatra való koncentrációt. Miért? Mivel a szilikon fülhallgató egyszerűen nem képes alkalmazkodni az emberi fül folyamatosan változó méretéhez és alakjához. A Comply memóriahabok speciális viszkoelasztikus habtechnológiát alkalmaznak, hogy tökéletesen megfeleljenek a fülnek. A memóriahab reagál a hőmérséklet változására, az állkapocs helyzetének és a hidratálás mértékének változására. A memóriahabok 100% -kal jobb tapadást biztosítanak, mint a szilikon, ezáltal az edzések és egyéb intenzív tevékenységek során kevesebb megszakítás érhető el. Sportolóknak ajánlott a speciális Comply Sport Pro sorozat. Ezeket kifejezetten arra terveztek, hogy még a legizgalmasabb és lázasabb edzések során is a hallójáratban tartsák a fülhallgatót.

2. A Comply memóriahab drasztikusan csökkenti a hallójárat nyomását és a fül irritációját

A fülsérülés az egyik leginkább frusztráló érzés, amellyel a fülhallgatót használók szembesülnek. A normál szilikon fülgumik az idő múlásával elkezdhetik megviselni a füleidet, ami irritációt és fájdalmat okoz hosszabb távú zenehallgatás során. Sajnos a szilikon túlságosan kemény anyag ahhoz, hogy kényelmesen “pihenjen” a fülben több mint egy órára. Minden Comply memóriahab fülilleszték egy különleges anyagból készülnek, a szabadalmaztatott Comply habból. Akár hiszed akár nem, ez 30-szor puhább mint a szilikon. Így hihetetlenül kényelmes illeszkedést biztosít, miközben nagy mértékben csökkenti a fülsérülést és az irritációt. Miután megtapasztaltad a Comply memóriahab fülilleszték lágyságát, soha többet nem használsz szilikont.

Megjegyzés: igazi audiophile és zenei rajongóknak – akik hosszú zenehallgatásokat élveznek -, ajánljuk a Comfort sorozatot. Ezek a fülillesztékek egyedi gömb alakúak, amelyek használata közben még jobban csökkenti a hallójáratra gyakorolt nyomást.

3. A Comply memóriahab fülillesztékek optimális zajszigetelést biztosítanak

Szinte lehetetlen élvezni kedvenc előadónk zeneszámait, ha a külső környezeti zajok hangosak. Amennyiben szilikon fülgumikat használsz, akkor az nem zárja el megfelelően a hallójáratot. Így egyáltalán nem csökkenti a nemkívánatos külső zajokat. Ez különösen zavaró azoknak, akiknek fontos, hogy a tevékenységük során maximálisan tudjanak koncentrálni. Ilyenek például az extrém sportolók. Az összes Comply memóriahab termék összehasonlíthatatlanul jobban szigetel a szilikon fülgumikkal szemben.

Megjegyzés: ha a füledbe érkező hangzás maximális ellenőrzésére van szükséged, figyelmedbe ajánljuk az Isolation sorozatot. Ezek a minőségi memóriahabok egy speciális, pisztolygolyó alakú, kúpos kialakítással rendelkeznek, amely tökéletesen tömíti a fülcsatornát. Ez által lehetővé teszi a külső hangot szigetelését, és lehetővé teszi, hogy kizárólag a fülhallgatóból érkező hangra fókuszálj. Az Isolation sorozat olyan hatékony, hogy például a bázisugró Joe Ridler is ezt használja, hogy kizárja a szélzajt a szárnyas ruhában történő zuhanások során.

4. A Comply memóriahab fülillesztékek javítják a zenehallgatás minőségét

A legfontosabb lépés az ideális zenehallgatási élmény létrehozásában, hogy a fülhallgatóból érkező hang elérje a füledet. A szabványos szilikon fülgumik nem tudják megfelelően lezárni a fülcsatornát, amelynek eredménye a külső környezeti zajok beszivárgása a zenei hangok mellé. Ez a hangzavar és ez a szigeteletlenség nem teszi lehetővé, hogy a zeneszámok finom magas és mély hangjai megfelelő mértékben elérjék a hallójáratodat. A Comply memóriahab fülillesztékek fantasztikus illeszkedéssel rendelkeznek és lehetővé teszik, hogy a hangok közvetlenül a füledbe jussanak. A jó tömítés növeli a basszus érzetet és garantálja, hogy a hangzás minden részlete hallható legyen. Egyszerűen fogalmazva, a Comply termékek lehetővé teszik, hogy úgy halld a zenét, ahogy azt az előadó szerette volna, hogy halld.


A cikk eredeti forrása