74 / 100 SEO Score

2018. január 1.-én lett 80 éves a Pioneer. A cég nagy erőkkel készül az idei évre, hiszen hatalmas mérföldkőhöz érkeztek. A cég elnöke és vezérigazgatója Susumi Kotani így nyilatkozott; “Szeretnénk kifejezni legmélyebb hálánkat a világon annak a sok partnernek és vásárlónak, akik megtiszteltek minket a márka iránti hűségükkel és támogatásukkal. Ez az erő hajt minket előre az 1938-as alapítás óta.”

Pioneer

1937-ben Nozomu Matsumoto, a Pioneer Corporation alapítója sikeresen kifejlesztette Japán első Hi-Fi dinamikus hangszóróját, amely a modern Hi-Fi hangszóró alapjává vált. E sikeren felbuzdulva 1938-ban megalapította Fukuin Shokai Denki Seisakusho-t, a Pioneer Corporation elődjét.

Az alapító szellem – amelyet a vállalat neve jelent -, az úgynevezett “Úttörő szellem”, míg a vállalat filozófiája pedig a “Mozgassa a szívet és érintse meg a lelket” mondat lett. A cél pedig egyértelmű; globális szinten a világ első számú termék és hozzá kapcsolódó szolgáltatások gyártójának lenni. Az egész éves ünneplésre való felkészülés első eredménye egy fantasztikus videó, amely bemutatja a cég fejlődését és azokat a fő termékeket, amelyeket a világon először a Pioneer alkotott meg. Sőt, a videó minden üzletágon végigvezet minket a kezdetektől napjainkig.

Jelenleg a Pioneer az autóelektronikai (AutóHiFi) üzletágra összpontosít, és tovább folytatja a szórakoztatás integrálását és teljes kiterjesztését a járműre, a vezetőre és az utasra vonatkozóan. Továbbra is olyan különböző információs szolgáltatások fejlesztésén dolgozik, amelyek optimális interfészeken keresztül nyújtanak komfortot, izgalmat, megbízhatóságot és biztonságot a járműben.

Természetesen a gyártó továbbra is mély benyomást kíván tenni a hordozható lejátszóit, szórakoztatóelektronikai termékeit, fej-és fülhallgatóit illetve a Dj felhasználók körében referenciának számító fejhallgatóit kedvelő vásárlóknak.

A Pioneer Ünnepi arca

Az évforduló alkalmából a Pioneer egy új logóval jelenik meg az ünnepi kiadású termékeken. Az új arculati elemben a szelíd hullámformák a hanghullámokat jelentik, amelyek az eredeti logóban is megjelenő hangvillából érkeznek, és szimbolizálják a Pioneer munkatársainak szenvedélyét. A hanghullámokat körülölelő ív pedig szimbolizálja a kollektív elkötelezettségét, hogy tovább finomítsa és használja azokat a technológiai erősségeket, amelyeket a Pioneer az elmúlt 80 év alatt felhalmozott.
Forrás és Fotó: www.pioneer-car.eu