74 / 100

A Sennheiser hordozható fejhallgatóinak két új sorozatát vezette be, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a mindennapos út-közbeni zenehallgatáshoz. A HD 4 sorozat olyan fejhallgatókat foglal magába, amelyek ragyogó, basszusban gazdag hangzást közvetítenek, modern stílusban és masszív, minőségi kivitelben. A könnyű, karcsú vonalvezetésű, fülre simuló HD 2-es fejhallgató sorozat optimális kényelmet és kiváló sztereó hangzást kínál.

Sennheiser HD 4xx és 2xx sorozat

A Sennheiser hordozható fejhallgatóinak két új sorozatát vezette be, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a mindennapos út-közbeni zenehallgatáshoz. A hátul zárt, fület körülölelő kialakítású HD 4 sorozat olyan fejhallgatókat foglal magába, amelyek ragyogó, basszusban gazdag hangzást közvetítenek, modern stílusban és masszív, minőségi kivitelben. A Sennheiser rendkívül népszerű PX 100-as, PX 200-as és HD 200-as sorozatú modelljeinek nyomdokaiban járó könnyű, karcsú vonalvezetésű, új, fülre simuló HD 2-es fejhallgató sorozat optimális kényelmet és kiváló sztereó hangzást kínál. A Sennheiser két új hordozható fejhallgató családja a mobilitás jegyében indul el hódító útjára… „Nagy izgalommal mutatjuk be két új hordozható fejhallgató sorozatunkat, amelyek nemcsak új, egyedi megjelenéssel, hanem a meglévő modellekhez viszonyítva érdemi újításokkal is rendelkeznek. Például a hangzás és a kábelminőség terén. A kiváló teljesítmény, a kényelem és a megbízható konstrukció nyerő kombinációjának köszönhetően az új HD 2 és HD 4 fejhallgatók olyan mindennapi audio hősök, amelyek jelentősen képesek fokozni a mobil zenehallgatás nyújtotta élményt.” – mondta Ivan Kuan, a Sennheiser vezető portfólió menedzsere.

HD 4xx sorozat: hogy a zenehallgatás bárhol élvezetes legyen

A Sennheiser saját fejlesztésű jelátalakító technológiáját alkalmazó új HD 4.20s, HD 4.30i és HD 4.30G headset fejhallgatók precíz, basszusban gazdag, tiszta és kiegyensúlyozott hangzást kínálnak. Ideális választás mobileszközökhöz: a hátul zárt, fület körülölelő kialakítás kívül tartja a külső zajokat. Így tökéletes megoldás, hogy bárhol élvezhesd a zenehallgatást. Masszív, megbízható felépítés gondoskodik róla, hogy a fejhallgató állja a mindennapi használatból fakadó igénybevételt. Eközben az erős, mégis könnyű konstrukció a kényelem és a hordozhatóság optimális ötvözetét kínálja. Például puha fülpárnákkal és a könnyű tárolást elősegítő összehajtható fejpánttal. A HD 4.30i és HD 4.30G modell – amely fekete és fehér színekben kapható -, praktikus tartótokkal kerül a csomagolásba. A sorozat összes modellje gubancolódás-mentes, egy oldalon elvezetett kábellel rendelkezik, amelybe intelligens távvezérlőt és mikrofont is építettek a telefonhívások egyszerű kezelése érdekében. A HD 4.30i és HD 4.30G háromgombos távvezérlője még az iOS, illetve Android okos-telefonokon történő zenelejátszás kezelését is lehetővé teszi.

HD 2 sorozat: az igazi klasszikusok újragondolása

Az ultravékony, hordozható, fülre-simuló Sennheiser fejhallgatók új generációjának tagjai a HD 2.10 és HD 2.20s, valamint a HD 2.30i és HD 2.30G modellek. Utóbbiak fekete és fehér színváltozatban is kaphatóak. Ez a sorozat a népszerű PX 100, PX 200 és HD 200 sorozat utódja. A HD 2 fejhallgatók letisztult, minimalista megjelenésükkel, valamint minőségi hangzásukkal tűnnek ki. Ezek a modellek – kisebb méretük ellenére – basszusban gazdag, erőteljes, valósághű sztereó hangzást kínálnak. A zárt kialakítás és az extra puha fülpárnák kívül tartják a háttérzajokat, ezáltal zavartalan zenehallgatást biztosítva a felhasználóknak A HD 4-es sorozathoz hasonlóan ezeket a fülre-simuló fejhallgatókat is a tartós és praktikus használat jegyében tervezték. A kényelmes út-közbeni tárolás érdekében masszív, összehajtható kialakítással rendelkeznek. A HD 2.30i és HD 2.30G modellhez a csomagban egy puha tartótok is jár. A HD 2.20s egygombos intelligens távvezérlővel és mikrofonnal rendelkezik a telefonhívások kezeléséhez. A HD 2.30i és HD 2.30G modelleket iOS, illetve Android okos-telefonokhoz optimalizálták, és gubancolódás-mentes kábellel látták el. A beépített háromgombos távvezérlő és mikrofon segítséget nyújt a telefonhívások kezeléséhez, a zenelejátszás vezérléséhez és a hangerőszabályzáshoz. „A nagyfokú kényelem és hordozhatóság jegyében tervezett HD 2 fejhallgatók könnyedén veszik a mindennapi akadályokat. Így útközben is gondtalanul élvezheted a zenehallgatást és a tárolás sem okoz problémát. A Sennheiser két új hordozható fejhallgató családja olyan könnyű és kényelmes, hogy csaknem meg is feledkezel viselésükről.” – mondta Ivan Kuan.
Forrás: Audiopartner