A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Autóhifi

"Egy autó a személyszállítás, egy teherautó vagy egy kamion a teherszállítás eszköze, de ugye Te sem tudod elképzelni csendben, csak a motorzúgás hangját hallgatva az utazást?"

Egy autó a személyszállítás, egy teherautó vagy egy kamion a teherszállítás eszköze, de ugye Te sem tudod elképzelni csendben, csak a motorzúgás hangját hallgatva az utazást? A megoldás a különböző autóhifi termékek használata, legyen az egy egyszerű autórádió, egy mechanika nélküli fejegység vagy a jobb hangzásért felelős hangszóró és mélynyomó. 

A gyárilag az autóba szerelt fejegységek sokszor nem felelnek meg az elvárásoknak, ezért lehetőségünk van kicserélni azokat. Az autóhifi fejegység beszerzése előtt jó pár dolgot figyelembe kell venni, de minden esetben törekedjünk a lehetőségekhez képest legjobb autórádió kiválasztására. Itt kimondottan érvényes az "olcsó húsnak híg a leve" mondás, ezért olyan gyártó termékét válasszuk, akinek van múltja, fejlesztései és sikerei ezen a téren.

A gyári hangszórók cseréjével tovább növelhetjük a megfelelő hangzást az autóban. Egy jól megválasztott autóhifi hangszóró ugyanis képes lekezelni a fejegység teljesítményét anélkül, hogy károsodna vagy túlságosan torz hangot adna ki magából. Ugyanilyen szemmel vásároljunk kiegészítő mélynyomót vagy autóhifi mélyládát is az autóba. Arra is érdemes figyelni, hogy több autóhifi komponens használata esetén már szükséges lehet egy külön autóhifi erősítő beszerelése is.