A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Akciókamera

"Egy akciókamerával otthon is kiváló felvételeket készíthetünk például gyermekünk első lépéseiről, egy családi eseményről vagy akár arról, hogy a házi kis kedvenc merre mászkál."

Az elmúlt években szinte minden boltban és online kereskedésben egyre többen keresték azokat az apró képalkotó eszközöket, amelyeket általában akciókamerának, esetleg sportkamerának szoktak nevezni.

Ezeket a kamerákat elsősorban sportolás során állíthatjuk hadrendbe és általában sisakra rögzítve használjuk. Így ugyanis a már elkészült videót megtekintő közönség maximálisan bele tudja élni magát a felvételt készítő szerepébe. Természetesen elhelyezhetjük máshol is az akciókamerát, mivel ezek a kamerák rendkívül kicsik és könnyűek. Sőt, a vízálló kivitelű példányokkal nyugodtan búvárkodhatunk is akár 30-40 méteres mélységig.

Egy akciókamerával otthon is kiváló felvételeket készíthetünk például gyermekünk első lépéseiről vagy akár egy családi eseményről. Inkább az érdekelne, hogy a házi kis kedvenced merre mászkál? A legtöbb akciókamerát rászerelhetjük akár egy hámra is, így visszanézhetjük, hogy kutyánk körülbelül mit láthat a világból.

Manapság egyre többet használt "játékszer" a drón is, amelyekre természetesen könnyedén felszerelhetünk egy akciókamerát, hogy a magasból készítsünk vele fantasztikus felvételeket. A legújabb akciókamera modellek már Ultra HD 4K felbontásban is képesek rögzíteni, már nemcsak 30, hanem akár 60 fps felbontás mellett is.