Oldal kiválasztása

Az RHA Audio ismét büszke lehet a munkájára. A tavalyi év novemberében megjelent RHA CL1 Ceramic fülhallgató megkapta kategóriájában a CES 2017 Legjobb Innovációs Megoldás Díját. Az RHA-Audio egy nagy hagyománnyal bíró, brit fülhallgató specialista. A cég elkötelezett a maximálisan élethű hangzás, és a hosszútávon is tartós minőség mellett. Minden egyes termék hosszas, és precíz mérnöki munka eredménye. A termékek magas minőségű anyagokból építkezve magukon viselik a design iránti maximális elkötelezettséget.

A díj elbírálása

Az évente megrendezésre kerülő CES díjak kiosztása előtt a Fogyasztói Technológiai Egyesület (CTA) is megvizsgálja a jelölteket. Fontos dolog ez, hiszen a CES nemzetközi kiállításon – a rengeteg érdeklődőn kívül – több mint 3700 kiállító, több mint 150 országból van jelen. A Legjobb Innovációs Megoldás Díjat (Best of Innovation Awards) olyan termék kaphatja meg, amely kimagasló szintű innovációt mutat a tervezési, mérnöki és technológia megoldásokban.

Minden terméket – amely jelölésre kerül a fülhallgató kategóriában -, egy szakértői csoport vizsgál meg. A csoport tagjai mérnökökből, tervezőkből, és az iparágon belül kiemelt szerepnek örvendő újságírókból áll.  A termékeket mérnöki, esztétikai és a funkciók alapján értékelik, amelyekhez természetesen az egyedi jellemzőket is figyelembe veszik. Fontos szempont, hogy a végleges rangsor elejére olyan terméket válasszanak, amely az adott kategória egész piaci fejlődésére innovatív jelleggel hat.

 • RHA DACAMP L1 Hordozható Fejhallgató Erősítő és DAC

  RHA DACAMP L1 Hordozható Fejhallgató Erősítő és DAC

  Értékelés: 5.00 / 5
  129.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • RHA CL1 Ceramic fülhallgató

  RHA CL1 CERAMIC Fülhallgató

  94.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • RHA CL750 fülhallgató

  RHA CL750 Fülhallgató

  Értékelés: 5.00 / 5
  39.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • RHA T20i Headset Fülhallgató

  73.900 Ft (ÁFÁ-val)

Az idei évben a szakértők egyhangúlag választották meg az RHA Audio zászlóshajójának számító CL1 Ceramic fülhallgatóját. A tervezés során két precíziós átalakítót szereltek be annak érdekében, hogy a CL1 kiváló tisztaságú hangvisszaadásra legyen képes. Ezzel a megoldással az RHA fülhallgatója a legalacsonyabb mély-frekvenciák és a legmagasabb felharmonikus hangok leképezésére is képes.

Technológiát tekintve a kettős meghajtó konfiguráció egyesíti a precíziós CL Dynamic, és a magas tartományok megszólaltatására dedikált kerámia lapmembrán meghajtókat a lehető legvalósághűbb hangzás érdekében. A CL Dynamic meghajtó példátlan pontosságot eredményez basszus és középfrekvencia tartományokban. A kerámia lapmembrános meghajtó pedig a 8kHz feletti torzítatlan felharmonikusok valós lesugárzásában segít. A CL1 Ceramic fülhallgató kifejezetten fejhallgató erősítőkkel, illetve nagy teljesítményű veszteségmentes lejátszókkal,és nagy teljesítményű okos-telefonokkal történő használatra tervezték.

 • FIIO Q1 MARK II Fejhallgató Erősítő és DAC

  FiiO Q1 MARK II Fejhallgató Erősítő és DAC

  39.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • larsivan-tha-8x-vakumcsoves-hordozhato-fejhallgato-erosito-fekete-szinben

  Lars&Ivan THA-8X Vákuumcsöves Hordozható Fejhallgató Erősítő

  72.600 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! lars-ivan-ha-1-hordozhato-mini-fejhallgato-erosito-tobbfele-szinben

  Lars&Ivan HA-1 Hordozható Mini Fejhallgató Erősítő

  14.000 Ft17.500 Ft (ÁFÁ-val)
 • FIIO I1 DA Konverter Fejhallgató Erősítővel Apple Eszközökhöz

  FiiO I1 DA Konverter Fejhallgató Erősítővel Apple Eszközökhöz

  19.900 Ft (ÁFÁ-val)

Az RHA CL1 Ceramic fülhallgató fő tulajdonságai:

 • Alacsony rezonancia, fröccsöntött ZrO2 kerámia burkolat
 • A kontúros, ergonomikus kialakítás tökéletesen illeszkedik a fülbe
 • Teljesen formázható fülkampók a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében
 • Leválasztható kábel rendszer, egyedi sMMCX csatlakozókkal
 • Tartós, nagy vezetőképességű, Ag4x ezüst és fonott szövet OFC kábel
 • Opcionális 3,5 mm/6,35 mm-es és 4-pólusú mini XLR csatlakozók a különböző audio berendezésekhez való csatlakozás érdekében
 • 11 pár különböző fülilleszték, beleértve a Comply™ memóriahabos fülillesztéket

A cikk eredeti forrása

További érdekes olvasnivalók

preloader