Oldal kiválasztása

Nagyon sok változáson megy át a Comply™ memóriahabos fülillesztékeinek termékkínálata. A portfólióban történő kavarodás elsődleges oka abban keresendő, hogy egyre több fülhallgató gyártó ajánlja a Comply™ fülillesztékeket, illetve a márka maga is szeretné megkönnyíteni a vásárlók számára a megfelelő választást. Rakjunk hát rendet a Comply termékekit illetően, és ismerjük meg a legújabb Comply SmartCore termékcsalád tagjait.

Turbózd fel a fülhallgatódat!

A Comply™ termékeinek lelke a szabadalmaztatott és egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológia, amely a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Sokan nem tudják, de a hallójáratunk ugyanolyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik mint például az ujjlenyomatunk! Sőt, a nap folyamán hallójáratunk mérete és formája nagyon sokszor változik például a hőváltozás vagy akár mozgás hatására. Éppen ezért fantasztikus a Comply által fejlesztett fülilleszték, hiszen a memóriahab képes pontosan lekövetni fülünkben ezeket az apró mozgásokat.

Az eddigi termékcsaládok mindegyike hasonló tulajdonságokkal rendelkezett, csupán a kialakítás és használatbeli különbségek adták a választások sokféleségét. A Comfort termékcsaládra jellemző gömb alakú kialakítás kimondottan a kényelem érdekében került kifejlesztésre. Bár a Comfort széria termékei is kiváló külső zajszűrési tulajdonságokkal rendelkeznek, ettől valamivel jobban teljesít az Isolation termékcsalád. E termékek használatával biztos lehetsz abban, hogy maximálisan élvezheted a hangokat a külvilág kizárásával. A Sport Pro termékcsalád memóriahabos fülillesztékei minden sportoló igényének megfelelnek profitól az amatőrig. Ezekre a termékekre jellemző a biztos illeszkedés a hallójárathoz, hiszen így a fülhallgató nem csúszik ki a hallójáratból. A P-sorozat memóriahabos fülillesztékei hosszabbak, hogy mélyebben beleüljenek a hallójáratba. Ezek a fülillesztékek a legmagasabb szintű zajkizárást biztosítják, maximálisan biztos illeszkedéssel. A Truly Wireless sorozatú habszivacsok a vezeték nélküli fülhallgatók és eszközök számára készültek. Az egyedülálló kúpos kialakítás tökéletesen tömíti a fülcsatornát a külső hangok megakadályozására, a jobb hangminőség és a telefonhívások tisztasága érdekében. Az Universal termékcsaládot megszüntette a Comply, illetve változások történtek a Variety Pack termékcsaláddal is, hiszen ez beleolvadt az új SmartCore™ sorozatba.

Bemutatkozik a Comply SmartCore termékcsalád

A Comply SmartCore termékcsalád habszivacsos fülillesztékei tökéletesen használhatóak akár útközben, az irodában vagy éppen sportolás közben is. A szabadalmaztatott technológiával készült, speciálisan kialakított formákkal ellátott SmartCore™ sorozat biztonságosan illeszkedik a legtöbb fülhallgatóhoz a piacon. A SmartCore termékcsalád három különböző termékből áll össze, amelyek tudása és kialakítása tökéletesen megegyezik az előzőleg már bemutatott termékkel és termékcsaládokkal. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy ezek a fülillesztékek használhatóak bármilyen 200-500 magmérettel rendelkező fülhallgatóhoz.

  • AUDIO PRO – SMARTCORE™: A különleges gömb formának köszönhetően kiváló zajszűrést és hangminőséget nyújt. A WaxGuard védelem nemcsak a memóriahabos fülillesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Intenzív, egész napos zenehallgatáshoz és Audiophile zenerajongók részére ajánlott.
  • SPORT PRO – SMARTCORE™: Pontos és biztos illeszkedést kínál az aktív életmód kedvelőinek. SweatGuard bevonattal rendelkezik, mely az izzadságtól és nedvességtől nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Kifejezetten sportolók részére ajánlott.
  • VARIETY PACK PRO – SMARTCORE™: Kiváló választás a különböző igényekhez. A Variety Pack két pár fülillesztéket tartalmaz az Audio Pro és egy párat a Sport Pro termékekből. Próbáld ki, hogy melyik kényelmesebb, vagy melyik hangzása tetszik jobban. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik több különböző fülhallgatóval rendelkeznek, vagy épp más-más célra több fülhallgatót is használnak.


Forrás: Comply

További érdekes olvasnivalók