Oldal kiválasztása
A Sennheiser új CX SPORT fülhallgatója ragyogó hangzásával teszi örömtelivé az edzéseidet. A fülbe-dugható kivitelű Bluetooth fülhallgató a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságát kínálja egy rendkívül könnyű, fröccsenő víz és verejték ellen védett konstrukcióban.

Bemutatkozik a Sennheiser CX Sport Bluetooth Fülhallgató

Az új CX Sport fülhallgató ergonomikus kialakítású „szárnyakkal” rendelkezik, melyek a füldugókat kényelmesen és biztosan tartják a helyükön. A fülhallgatót hordhatjuk a nyak körül vagy akár elöl is. A kábel hossza egy kábelszervezővel szabályozható, egy opcionális csipesz segítségével pedig a CX SPORT az edzésnél használt ruházatra is rögzíthető. A háromféle méretben rendelkezésre álló „szárnynak” és a négyféle méretben mellékelt fülillesztéknek köszönhetően könnyű olyan tökéletes illeszkedést biztosító megoldást találni, amely kívül tartja a külső környezeti zajokat. Ez ugyanis segít az összpontosításban sporttevékenységünk alatt.

A szigorú minőségi előírásoknak hála a Sennheiser CX Sport elég strapabíró ahhoz, hogy ellenálljon a fröccsenő víz és a verejték okozta fokozott kihívásnak. A fülhallgató saját fejlesztésű hangszóró-rendszerrel van felszerelve, amely tiszta, részletekben gazdag hangzást közvetít, fokozott mély-hangvisszaadással.

„A fülhallgató sokak számára jelenti az edzések elengedhetetlen tartozékát. A CX Sport fülhallgatót úgy terveztük, hogy minden olyan képességgel rendelkezzen, amely segítségével a sportolók a lehető legtöbbet hozhatják ki edzéseikből. Legyen szó profiról vagy amatőrről a nagyszerű hangzás, a biztos illeszkedés és a könnyű konstrukció igazi társsá válik az edzések alatt.” Marcel Salzmann

a Sennheiser termékmenedzsere.

Funkciók és kialakítás

A CX Sport karcsú kialakítása ellenére a funkciók széles körét kínálja, hogy lépést tudj tartani a napi rutinoddal. A többeszközös csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően a fülhallgató egyszerre akár két eszközhöz is csatlakoztatható. A Bluetooth 4.2 és a Qualcomm® apt-X™ technológia kompromisszumoktól mentes vezeték nélküli Hi-Fi hangzásról gondoskodik. Ha a CX Sport fülhallgató használatával nézel videót, a Qualcomm® apt-X™ Low Latency technológia tökéletesen szinkronban tartja a hangot a képpel.

A kábelbe épített 3-gombos távvezérlővel könnyedén kezelheted a zenelejátszást és a telefonhívásokat, a kényelmes beszédhangos értesítések pedig tájékoztatnak a párosítás állapotáról, illetve az akkumulátor merüléséről. A CX Sport beépített akkumulátora 6 órányi üzemidőt biztosít. USB-n keresztül – 10 percig töltve -, további egyórás lejátszási időt ad, a teljes feltöltés pedig 1,5 órát vesz igénybe. A fülhallgató tartozék neoprén tartótokkal kerül a vásárlói forgalomba.

Akciók

 • Akció! Lars&Ivan DAC Fire Hordozható DAC És Mini Fejhallgató Erősítő

  Lars&Ivan DAC Fire hordozható DAC és mini fejhallgató erősítő

  37.200 Ft 30.000 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Sennheiser CX 3.00 fülhallgató többféle színben

  Sennheiser CX 3.00 fülhallgató

  14.900 Ft 12.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Alpine FlyFit Füldugó és Alvómaszk Csomag

  Alpine FlyFit Füldugó és Alvómaszk Csomag

  10.300 Ft 9.100 Ft (ÁFÁ-val)

Szakértői Blog

Mi az aptX HD Bluetooth?

Az aptX HD már itt van, de sokan nem tudják mi ez valójában. Pedig már a Bluetooth technológia is képes a Hi-Res Audio streamelésére. Tudod mi az a Bluetooth és az aptX HD Bluetooth? Milyen termékek használják? Rövid összefoglalónkból...