A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Beyerdynamic Byron Fülhallgató Teszt

Beyerdynamic Byron Fülhallgató Teszt
A Beyerdynamic története hosszú időkig nyúlik vissza. A céget a kiváló minőségű termékek, a high-end gyűjtők valamint számos szakmai elismerés jellemezte az évek során. Konzervatív vonalú fej- és fülhallgatóit azonban az utóbbi időben mellőzi a fiatalabb vásárlókból álló réteg. Éppen ezért egy teljesen új vonallal jelent meg a közelmúltban a márka. A Byron termékcsalád fő feladata, hogy már elsőre is jó benyomást keltsen bárkiben - nem mintha eddig ez nem így lett volna a termékekkel. A WhatHi*Fi 50£ alatti körüli kategóriáját évek óta a SoundMAGIC E10C terméke nyeri, de most úgy tűnik a Byron-ban egy félelmetes ellenfélre talált. A kérdés: a Byron sokkal többet nyújt e extra 10£-ért? A Beyerdynamic feltámad a Byron fülhallgató családdal? Reméljük a Beyerdynamic Byron fülhallgató teszt végére kiderül...
Egy szóval: igen. A Beyerdynamic fejhallgató és fülhallgató termékeit hosszú ideje jellemzi a kiváló minőség és a szakértelem. A gyártó hozzáértése ehhez a területhez megkérdőjelezhetetlen. Ugyanezt a szakmai tudást találjuk meg az új Byron termékcsaládban. Ugyanolyan szintű odafigyelést, precizitást és minőségi munkát érezhetünk, amikor kezünkbe vesszük és elkezdjük hallgatni a fülhallgatót. Első körben azonnal a mély vízbe dobtuk a fülhallgatót, és fantasztikus gitárszólókkal próbáltuk megizzasztani a Stone Temple Pilot és a Radiohead játékával. Döbbenetes egy 50£-hoz közeli fülhallgatótól az a pontosság, ami a Byron-ból hallható!

Beyerdynamic Byron Fülhallgató Teszt

A közép és magas hangok fénypontja! Olyannyira élvezhető Amanda Palmer tiszta, szenvedélyes éneke és a kísérő csilingelő zongora játéka, hogy azon kapjuk magunkat, hogy végighallgattuk az albumot. A hangok mindenhol természetesek, szinte megérintik az embert. Nincsenek kemény vagy túlzottan éles élek, de mi lesz még később, mondjuk egy-két nap múlva amikor a fülhallgató elkezd bejáratódni? De próbálkozzunk mással, mondjuk Hamilton zenéjével, dallamos hip-hop számokkal. Egyszerűen nincs hiba...
 
Rendben, vegyük elő a többszörösen is bizonyított riválist, a SoundMagic E10C-t. Pontosan ismerem a hangját, tudom, hogy mire képes, de azért egy órán keresztül ezt hallgattam, hogy ismét teljesen hozzászokjon a fülem. A SoundMAGIC vonzóan vidám hangképpel rendelkezik, kevésbé súlyos basszussal. Ez azt jelenti, hogy a nagyon ritmusos részeknél kicsit léhának mondható. De nem annyira pontos, mint a Beyerdynamic. Az E10C folyamatosan nyújtja a biztos és megszokott hangképet, de a Beyerdynamic sokkal finomabb. Egyszerűen többet hallani a Byron-nal.

Megjelenés és kényelem

A Beyerdynamic termékeire sohasem volt jellemző a feltűnő színek és a divatos fodrok. A Byron esetében is maradt a klasszikus fekete és fém megjelenés, és ez egyáltalán nem válik a karcsú, modern megjelenésű fülhallgató kárára. A fülhallgató olyan vékony, hogy alig lehet érezni őket a fülben. A csomagolásban három pár különböző méretű fülillesztéket találunk - a SoundMagic-ben kettőt. Ezek használatával kényelmesen használhatjuk akár órákon keresztül is.
 
A vékony, de meglehetősen stabil kábel nem hajlamos a csavarodásra vagy megtörésre. A kábel egy háromgombos távirányítót, lejátszás vezérlőt és egy mikrofont is rejt. Zökkenőmentesen működik Android és Apple okostelefonokkal egyaránt: a lejátszás, szüneteltetés, a számok átugrása és a hangerő beállítására azonnal reagál az eszköz. A tároláshoz a Byron mellé egy puha tokot ad a gyártó, amely elég tágas, hogy az extra füldugók, töltő és a kábelek elférjenek benne. Praktikus kiegészítő az utazáshoz.

Beyerdynamic Byron

Továbbra is meg kell jegyezni; a SoundMagic E10C Headset Fülhallgató az elmúlt öt évben folyamatosan bizonyított, és nagyon sok ember kedvence. Ár/érték arányban eddig senki sem vette fel vele a versenyt, sőt, kevés olyan versenytársa akadt aki megingathatta a dobogó felső fokán. De a Beyerdynamic Byron megjelenésével...
 
A SoundMagic élénk hangképe egyszerűen fantasztikus, de a Byron képes hallhatóan többet adni a szinte hihetetlen pontosságával. A kérdésre tehát - hogy érdemes e 10£-al drágábban megvásárolni a több éve veretlen riválissal szemben -, elfogulatlanul és egyértelműen igennel kell válaszolni.
 
A Byron család három különböző termékből áll, amelyekről részletes információt találsz a Mobilzene webáruházban.
  1. Beyerdynamic Byron Headset Fülhallgató (Vezetékes Headset elsősorban Android felhasználóknak)
  2. Beyerdynamic Byron BT Bluetooth Headset Fülhallgató (Bluetooth adatátvitel aptX kodekkel a tökéletes hangért)
  3. Beyerdynamic Byron BTA Bluetooth Headset Fülhallgató (Bluetooth adatátvitel aptX és AAC kodekkel valamint beépített dinamikus jelfeldolgozó processzorral a tökéletes hangért)