A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

bluetooth fejhallgató

2018. 12. 02. 00:02:00
Milyen Fejhallgatót Vegyek?
Sokan teszik fel nekünk a kérdést, illetve a Google keresési találatai között is előkelő helyen szerepel a "Milyen fejhallgatót vegyek?" kérdés. Ebben a cikkben igyekeztünk összeszedni azokat a fontos tulajdonságokat, amelyek segítséget nyújthatnak abban, hogy mire érdemes odafigyelni vásárlás előtt.
2018. 12. 02. 00:01:00
LSTN Troubadour: Egyedi, Vezeték Nélküli, Fából Készült Fejhallgató
Az LSTN egy fiatal cég napjaink zsúfolt audio márkái között, azonban mégis egyedülálló. Mi a cég egyedülállósága? Működésük alapja egy olyan nyereséges üzleti vállalkozás, amely értékes hozzájárulást nyújt a világnak. A termékeik újrahasznosított fából készülnek, és minden vásárlás egy hallókészülékkel támogatja a világ valamelyik táján élő halláskárosult embertársunkat a Starkey Hearing Alapítvány segítségével.
2018. 12. 01. 00:59:00
Vásárolj és változtass meg egy életet; bemutatkozik az LSTN Sound
Az egyik dolog, amit szinte folyamatosan használunk az a fejhallgató és a fülhallgató. Ezek a termékek a fiatalabb korosztálynak eléggé a füléhez van "ragasztva" és valljuk be mi középkorúak is előszeretettel használjuk. A MobilZene webáruházban bemutatkozik az LSTN, amely többet ad a világnak és nem csak egy "újabb" márka a piacon.
2018. 12. 01. 00:30:00
Bluetooth 5: minden amit tudnod érdemes
A vezeték nélküli fejhallgatók és a hordozható eszközök egyre népszerűbbé válásával napjainkban a Bluetooth gyakoribb, mint valaha. Tény, hogy a technológia fejlesztését felügyelő Bluetooth Különleges Érdekegyeztető Csoport (BSIG) szerint a gyártók 13,9 milliárd Bluetooth-kompatibilis eszközt fognak szállítani 2020-ig. Jó hír a vásárlóknak, hogy a technológia folyamatosan javul, hiszen a Bluetooth 5 minden eddiginél erősebb, nagyobb hatótávolságú, nagyobb sebességű és több adókapacitást biztosít. Hatalmas potenciállal rendelkezik a "tárgyak internetje" és a vezeték nélküli zenehallgatás területén egyaránt. De mi mást kell még tudni róla?
2018. 12. 01. 00:18:00
Sennheiser modellek Bluetooth technológiával és aptX kodekkel
A Sennheiser a 2017-es CES szakkiállításon mutatta be a HD 4.50 BTNC és a HD 4.40 BT modellt. A két új vezeték nélküli headset a mindennapos ragyogó zenehallgatási élmény jegyében született meg. Mindkét termék a legújabb Bluetooth technológiával és aptX kodekkel készült. A népszerű HD 4 sorozatának első Bluetooth modelljei a kiváló minőségű Sennheiser hangzást a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságával ötvözik. A zárt, fület körülölelő kialakítású fejhallgatók megalkotásánál azt tartották szem előtt, hogy tökéletes útitársat biztosítsanak a mindennapi vezeték nélküli zenehallgatáshoz.
2018. 12. 01. 00:17:00
Mi az aptX HD Bluetooth?
Az aptX HD már itt van, de sokan nem tudják mi ez valójában. Pedig már a Bluetooth technológia is képes a Hi-Res Audio streamelésére. Tudod mi az a Bluetooth és az aptX HD Bluetooth? Milyen termékek használják? Rövid összefoglalónkból megtudhatod...