A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Bose S1 Pro Termékbemutató

Bose S1 Pro Termékbemutató
Készen állsz az előadásra? Valahányszor és bárhol is vagy? Készülj fel, hogy előadásod úgy hangzik majd, mintha egy professzionális hangosítás venne körül. A Bose S1 Pro valóban a teljesítménnyel, hordozhatósággal és sokoldalúsággal ötvözi a készüléket és készen áll arra, hogy hibátlanul szolgáljon ki téged bárhol és bármikor.

Akár egy nagy teljesítményű hordozható PA rendszerre, padlómonitorra, praktikus erősítőre vagy csak egy Bluetooth hangszóróra van szükséged, a Bose S1 Pro mindent tud, amire szükséged van. A 2018-as NAMM Show keretein belül a Bose bemutatta az S1 Pro hordozható PA rendszert, amelyet zenészek, DJ-k vagy egyszerű zenekedvelők is használhatnak. Más szóval, as S1 Pro egy "all-in-one" PA rendszer, padló monitor, gyakorló erősítő és elsődleges zenei rendszer. Háromcsatornás mixerrel, zengetéssel, Bluetooth streaming funkcióval, ToneMatch feldolgozással és más készülékekhez való csatlakoztatási lehetőséggel készen áll arra, hogy bárhová elvihető és letehető legyen. Mindezt akár vezeték nélkül is, az opcionális Bose S1 akkumulátorcsomaggal.

Kinek ajánlott a Bose S1 Pro?

A jobb hordozhatóságnak, az egyszerű felállításnak és a professzionális hangminőségnek köszönhetően az S1 Pro kisebb hangosítórendszerként számos alkalomhoz megfelelő: DJ-k, közösségi és sportesemények, üzleti bemutatók, zenei fellépések vagy bármilyen olyan esemény számára, ahol nagy teljesítményű és könnyen használható erősítésre van szükség. Sőt, az S1 Pro a maga nemében legjobbnak számító, egygombos párosítású Bluetooth-streamelési funkcióval bír, így akár használhatod az otthoni bulizáshoz is.

Legfontosabb jellemzők

 • Nagy teljesítményű hangzás egy kicsi, kényelmes rendszerből, amely készen áll arra, hogy bármikor és bárhol használhasd.
 • A rendkívül könnyű hangszórót a könnyű hordozható fogantyú segítségével könnyedén szállíthatod.
 • A beépített háromcsatornás mixer független ToneMatch, reverb és EQ vezérlőket kínál.
 • Egygombos párosítású Bluetooth-streamelési funkció.
 • Az Auto EQ funkcióval ellátott több pozíció biztosítja, hogy a hangzás mindig a legjobb legyen, függetlenül az elhelyezés orientációjától.
 • Hangszóró állvány kompatibilitás (standard 35 mm-es állványhoz).
 • Az opcionális újratölthető lítium-ion akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár több órán keresztül használhasd.

Helyezd le, és már játszhatsz is

A Bose S1 Pro rendszer négy egyedi üzemmódban működik, amelyek az "Elevated Surface", a "Tilt-Back", a "Monitor Mode" és a "Speaker Stand".
 • Az "Elevated Surface" üzemmódban a hangszóró világosan és egyenletesen szólal meg a közönség körében, és biztosítják, hogy a közönség tagjai élvezzék a rendszer teljes frekvenciatartományát. Kiválóan alkalmazható például előadások, prezentációk megtartására.
 • A "Tilt-Back" módot olyan előadásmódokra tervezték, ahol a közönség közel áll hozzád. Például egy  étteremben történő kisebb koncert előadására. Csak billentsd az S1 Pro-t a hátsó szélére, és tedd a hangszórót magad mögé a földre. Ezzel a beállítással az előadónak állnia kell a hangszóró előtt, vagy ülnie kell a hangszóró egyik oldalára, hogy elkerülje a hangok szabad áramlásának elzárását.
 • A "Monitor Mode" lehetővé teszi az S1 Pro használatát személyes padló monitorként. Helyezd vízszintesen a földre az előadó felé mutatva.
 • A "Speaker Stand" mód lehetővé teszi, hogy egy vagy két S1 Pro rendszert helyezz el hangszóróállványokra. Így használhatod általános célú hangerősítéshez.

Hogyan működik a Bose S1 Pro

Természetesen a rendszer könnyen beállítható az alkalmazáson alapuló rendszerorientáció kiválasztásával. Csatlakoztasd a hálózati tápkábelt vagy használd a külön megvásárolható akkumulátor csomagot, és csatlakoztasd a hangforrást. Ha gitárt vagy mikrofont használsz, állítsd a ToneMatch kapcsolót a megfelelő beállításra. Ezután kapcsold be a készüléket, és állítsd be a hangerőszabályzókat. Az Auto EQ optimális teljesítményt nyújt az S1 Pro hordozható PA rendszer belső érzékelőinek érzékelésével. Ha új pozícióba kerül, a rendszer az optimális kiegyenlítési görbét alkalmazza a hangminőség maximalizálása érdekében.

Valódi útitárs

A körülbelül 7kg-os súlyával a Bose S1 Pro könnyű és könnyedén szállítható, a kényelmes fogantyú segítségével. Tovább növeli a rendszer értékét, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül is lehetséges a zenehallgatás akár egy mobiltelefonról vagy egy dedikált zenelejátszóról. Ez lehetővé teszi például, hogy zenei alapot tegyél például gitárjátékod alá. Ez egy olyan kis rendszer, amely a teljesítmény, a hordozhatóság és a sokoldalúság kombinációját biztosítja. A Bose S1 Pro rendszer valódi társa szinte bármilyen eseménynek, legyen szó zenei előadásról vagy egy barátokkal történő bulizásról. A DJ-keverők, laptopok, CD-lejátszók vagy hordozható audioeszközök vezetékes csatlakoztatását egy 3,5 mm-es bemenet teszi lehetővé. Szóbeli közlemények esetén csak egy dinamikus kézi mikrofont kell csatlakoztatni a mikrofon/készülékcsatornák valamelyikéhez.