Oldal kiválasztása

Comply Foam Prémium Fülilleszték

[vc_row][vc_column][vc_column_text]TUDTAD, hogy az általánosan használt, és újonnan vásárolt fülhallgatódhoz a csomagolásban kapott szilikon fülilleszték vékony, gyenge és könyörtelen a füledhez? Egy kaptafára készül mindegyik, pedig tudjuk, hogy nincs két egyforma hallójárat.

TUDTAD, hogy a hallójárat nem egy statikus testrész? Naponta többször megváltoztatja méretét és alakját olyan hatásokra, mint például az egyén testsúlya, életkora és hidratáltsági szintje.

TUDTAD, hogy a Comply memóriahabos fülilleszték 100%-al jobban tapad, 2x nagyobb decibel mértékben csökkenti a környezeti zajokat és 30x lágyabb és kényelmesebb, mint a szilikon.[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKEKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2F|||”][content_box title=”Turbózd fel a fülhallgatódat!”][vc_video link=”https://youtu.be/PPamoAkoezk?list=PLD3_kcMFnjU7QJwgbMDjd3pQu1eN38s1q” align=”center”][/content_box][vc_empty_space][content_box title=”Világmárkák ajánlásával!”][vc_column_text]Ma, több mint 75 márka fülhallgatóihoz használhatóak a Comply memóriahabos fülillesztékek. Olyan márkák ajánlják – és már a gyárban a fülhallgató dobozába csomagolják – ezeket a termékeket mint például a Sennheiser, a beyerdynamic, a Beats by Dre, az AKG vagy a Shure.

Az első alkalommal, amikor kapcsolatba kerülsz egy Comply fülillesztékkel rájössz, hogy valami csodálatos dolog történik. Sokkal jobb. Jobban illeszkedik. Jobban hangzik.

Ideje elkezdened úgy zenét hallgatni mint még soha…[/vc_column_text][/content_box][vc_empty_space][content_box title=”Keresd meg a megfelelőt!”][vc_column_text]Minden fülhallgató más tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik ilyen tulajdonság a magméret, amely meghatározza milyen méretű fülillesztéket lehet a fülhallgatóhoz biztonságosan használni.

kompatibilitás táblázat alapján megkeresheted, hogy a fülhallgatódat tudod-e használni a Comply fülillesztékkel. Vannak azonban nem kompatibilis fülhallgatók is, amelyekre a gyártó nem ajánlja a memóriahabos fülilleszték használatát. Amennyiben nem találod a táblázatban a fülhallgatódat vedd fel velünk a kapcsolatot és utánajárunk, tudod e használni a Comply termékeit.[/vc_column_text][/content_box][vc_empty_space][content_box title=”Milyen tevékenységhez keresel fülillesztéket?”][vc_tta_tour][vc_tta_section title=”ZAJSZŰRÉS” tab_id=”1511865652655-af173116-180d”][vc_single_image image=”10689″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

ISOLATION

Kúp formájú kialakítással rendelkezik a megnövelt zajszűrés érdekében. Mindennapi zenehallgatáshoz és zenészeknek ajánlott.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Fzajszuros-fulillesztek%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”KÉNYELEM” tab_id=”1511865652831-999bb3d4-3563″][vc_single_image image=”10692″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

COMFORT

Különleges gömb formája, egész napos kényelmes viseletet biztosít. Utazóknak, zenészeknek és irodai munkához ajánlott.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Fkenyelmes-fulillesztek%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”SPORT” tab_id=”1511865862562-d96dc583-57af”][vc_single_image image=”10696″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

SPORT PRO

Pontos illeszkedés és biztos tartás, egyedi Sweat-Guard bevonattal az izzadtság ellen. Kifejezetten a sport szerelmeseinek ajánlott.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Fsport-fulillesztek%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”VEGYES HASZNÁLAT” tab_id=”1511865925746-8715ddd8-13e9″][vc_single_image image=”10698″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

VARIETY PACK

Mindenki másképp szeret zenét hallgatni, ezért több különböző memóriahab fülilleszték található a csomagban.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Ffulillesztek-csomagok%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”UNIVERZÁLIS” tab_id=”1511865988854-80adc944-3371″][vc_single_image image=”10701″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

SMARTCORE

Az AUDIO PRO gömb formája, hosszabb távon is kimagasló kényelmet biztosít. A Wax-Guard védelem meggátolja a szennyeződés fülbe jutását.

A SPORT PRO biztos illeszkedést biztosít aktív mozgás közben is. A Sweat-Guard bevonat védi a fülhallgatót az izzadtságtól.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Funiverzalis-fulillesztek%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”VEZETÉK NÉLKÜL” tab_id=”1511866025801-1d1f532b-3281″][vc_single_image image=”10703″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

TRULY WIRELESS

A SmartCore™ kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik. Audiophile felhasználóknak és a vezetékmentes zenehallgatás szerelmeseinek ajánlott.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Fvezetek-nelkul%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”PROFI” tab_id=”1511866097926-6926ea7a-6efe”][vc_single_image image=”10708″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

PROFESSIONAL

Hosszabb kialakítása és mélyebb illeszkedése a legmagasabb szintű zajszűrés érdekében került kialakításra. Audiophile zenehallgatóknak, előadóknak, hangos környezetben dolgozóknak ajánlott.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Fprofi-fulillesztek%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”MÁRKASPECIFIKUS” tab_id=”1511866149875-3827fc0e-7a0e”][vc_single_image image=”10716″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

MÁRKASPECIFIKUS

A márkaspecifikus fülillesztékek egy gyártó – például a Sennheiser, a Beats by Dre, a Jaybird vagy a QuietOn – megrendelésére készülnek a termékeik számára.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Fshop%2Fcomply-sonicfilter-memoriahabos-fuldugo%2F|||”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”FÜLDUGÓ” tab_id=”1511866192282-b4ee2b9f-7afd”][vc_single_image image=”10710″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

SONICFILTERS

High-tech füldugó, amelynél csak a hangnyomás csökken, a kiváló zenei minőség nem. Koncertre járóknak, zenészeknek, ipari dolgozóknak és utazóknak ajánlott.

[/vc_column_text][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2Fmarkaspecifikus-fulillesztek%2F|||”][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/content_box][vc_empty_space][content_box title=”Comply Prémium Fülilleszték”][vc_column_text]A Comply Foam fülhallgató illesztékei helyettesítik az egyformára gyártott és irritáló szilikon fülgumit. A Comply memóriahabos fülillesztékeket, tudományos alapokon, egyedi viszkoelasztikus habtechnológiával fejlesztették ki.

A Prémium Comply habszivacsokkal úgy érzed, mintha a hallójáratodra szabták volna a fülhallgatódat. Olyan illeszkedést és kényelmet kínálnak, amelyet korábban soha nem tapasztaltál.

A memóriahab minden pillanatban alkalmazkodik a hallójárat alakjához. Ez elősegíti a környezeti zaj kívül tartását, amely a zenehallgatás egyik legnagyobb zavaró tényezője.

Ráadásul, mivel teljesen kitölti a hallójáratot, Te sokkal jobban élvezheted a koncertfelvételek hangulatát, és úgy fogod érezni a basszust, mintha az erősítők mellett állnál.

A Comply Foam fülhallgató illesztékei kényelmesek és biztosan illeszkednek a füledben – még a legkeményebb edzések idején is.

[/vc_column_text][/content_box][vc_empty_space][vc_btn title=”UGRÁS A TERMÉKEKHEZ” style=”custom” custom_background=”#6dbcdb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmobilzene.hu%2Ftermekkategoria%2Ffulillesztek%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

preloader