Oldal kiválasztása

A Comply™ a tavalyi év végén mutatta be legújabb memóriahab termékeit, a szabadalmaztatott SmartCore™ technológiával. Az új család a Comply SmartCore Universal nevet kapta, mert a fülillesztékek a legtöbb fülhallgatóval használhatóak. Így könnyebbé válik a megfelelő fülilleszték kiválasztása azok számára, akik szeretnének néha nyugalomban zenét hallgatni vagy játszani…

Comply SmartCore Universal

A Comply Universal memóriahab fülilleszték tökéletesen illeszkedik bármilyen hallójárathoz. Köszönhető ez a szabadalmaztatott és egyedülálló viszko-elasztikus memóriahab technológiának. A technológia lényege, hogy a memóriahab a testhőmérséklet hatására tökéletesen felveszi a hallójárat alakját. A Comply memóriahab így a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt.

“Azért hoztuk létre ezeket, hogy egy átjárót teremtsünk a zene szerelmeseinek, a podcast hallgatóknak, a játékosoknak és a sport szerelmeseinek. Azoknak akik szeretnék, és értékelik a kiváló zenei teljesítményt és a kényelmet, de nincs idejük, vagy vágyuk, hogy memorizálják fülhallgatóik méreteit.” mondta Chris Hudson, a Comply mérnöki igazgatója.

 • Truly Wireless SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  Truly Wireless SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  8.500 Ft (ÁFÁ-val)
 • Audio Pro SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  Audio Pro SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  6.800 Ft (ÁFÁ-val)
 • Sport Pro SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  Sport Pro SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  6.800 Ft (ÁFÁ-val)
 • Variety Pack Pro SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  Variety Pack Pro SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  6.800 Ft (ÁFÁ-val)

Általános és sport felhasználásra

A Comply SmartCore Universal memóriahab fülhallgató illeszték család négy termékkel jelent meg a piacon.

Természetesen mindkét termék esetében igaz, hogy testünk melegére változik a memóriahab, így bármilyen fülcsatornában biztosítja a biztos illeszkedést és a dinamikus hangzást. Plusz, a lélegző memóriahab biztosítja, hogy akár egész nap használhassuk – szemben a sokszor irritációt és fáradtságot okozó hagyományos szilikon fülillesztékekkel szemben.

Comply

A történet kezdete 1990, amikor Robert Oliveira, Ph.D. (Dr. Bob) megalkotta a Comply™ márkájú termékeket. A feltaláló és biokémikus Dr. Bob, 18 éven keresztül dolgozott a nagy-hírű 3M cégnél. Keze alól a biokémiai diagnosztika és különböző sebészeti eszközök termékei kerültek ki. Egy hallójárat szakértő!


Az eredeti cikk forrása

További érdekes olvasnivalók