Oldal kiválasztása

A Comply™ a tavalyi év végén mutatta be legújabb memóriahab termékeit, a szabadalmaztatott SmartCore™ technológiával. Az új család a Comply Universal Sorozat nevet kapta, mert a fülillesztékek a legtöbb fülhallgatóval használhatóak. Így könnyebbé válik a megfelelő fülilleszték kiválasztása azok számára, akik szeretnének néha nyugalomban zenét hallgatni vagy játszani…

Comply Universal Sorozat

A Comply Universal memóriahab fülilleszték tökéletesen illeszkedik bármilyen hallójárathoz. Köszönhető ez a szabadalmaztatott és egyedülálló viszko-elasztikus memóriahab technológiának. A technológia lényege, hogy a memóriahab a testhőmérséklet hatására tökéletesen felveszi a hallójárat alakját. A Comply memóriahab így a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt. A SmartCore™ technológia biztosítja arról a felhasználót, hogy a memóriahab biztonságosan illeszkedjen a legtöbb fülhallgatóhoz a piacon. Ez azért is jó, mert sok felhasználó küzd az elhasználódott szilikon fülillesztékek beszerzésének nehézségétől.

“Azért hoztuk létre ezeket, hogy egy átjárót teremtsünk a zene szerelmeseinek, a podcast hallgatóknak, a játékosoknak és a sport szerelmeseinek. Azoknak akik szeretnék, és értékelik a kiváló zenei teljesítményt és a kényelmet, de nincs idejük, vagy vágyuk, hogy memorizálják fülhallgatóik méreteit.” mondta Chris Hudson, a Comply mérnöki igazgatója. “A Comply™ Universal memóriahab fülilleszték használatakor a felhasználó ugyanazt a “wow” faktort érezheti, mint a többi prémium termék esetében.”

Általános és sport felhasználásra

A Comply Universal memóriahab fülilleszték család két termékkel jelent meg a piacon.

  • Az első a Comply Isolation Universal Memóriahab Fülilleszték, amely blokkolja a külső környezeti zajokat anélkül, hogy feljebb kellene emelni a lejátszó hangerejét.
  • A második a Comply Sport Universal memóriahab fülilleszték, amely tartalmaz egy akusztikailag átlátszó szűrőt, hogy megvédje a fülhallgatót a nedvességtől.

Természetesen mindkét termék esetében igaz, hogy testünk melegére változik a memóriahab, így bármilyen fülcsatornában biztosítja a biztos illeszkedést és a dinamikus hangzást. Plusz, a lélegző memóriahab biztosítja, hogy akár egész nap használhassuk – szemben a sokszor irritációt és fáradtságot okozó hagyományos szilikon fülillesztékekkel szemben.

Comply

A történet kezdete 1990, amikor Robert Oliveira, Ph.D. (Dr. Bob) megalkotta a Comply™ márkájú termékeket. A feltaláló és biokémikus Dr. Bob, 18 éven keresztül dolgozott a nagy-hírű 3M cégnél. Keze alól a biokémiai diagnosztika és különböző sebészeti eszközök termékei kerültek ki. Egy hallójárat szakértő!

Dr. Bob kutatásai világszerte bemutatták és bizonyították, hogy a hallójárat alakja is megváltozik olyan hatásokra, mint például az egyén testsúlya, életkora és hidratáltsági szintje. Ez a felfedezés jutott el a Comply termékek megalkotásáig számos egyedi és szabadalmaztatott megoldással. Mára több mint 75 fülhallgató gyártó cég használja – és kifejezetten ajánlja – a cég termékeit.


Az eredeti cikk forrása

További érdekes olvasnivalók