A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Fej- és fülhallgató tartó

"A fejhallgató tartók általában asztalra vagy polcra rögzíthetőek, míg egy fülhallgató tartó a zsebben vagy táskában történő hordozást könnyíti meg."

A fej-és fülhallgató eladások robbanásszerű növekedésével napjaink gyakran keresett terméke lett egy elegáns fejhallgató tartó vagy egy praktikus fülhallgató tartó. A fejhallgató tartók esetében már a legolcsóbb modellekre is igaz, hogy a fejhallgatók többségét rá lehet helyezni és nem mutat csúnyán akár az íróasztalon sem.

Sok esetben nincs lehetőség egy nagyobb méretű fejhallgató állvány elhelyezésére pl. a munkahelyen, ezért az ilyen helyzetekre praktikus megoldást nyújtanak a fejhallgató tartók. Ezek általában asztalra vagy polcra rögzíthetőek, és elforgathatóak, hogy függőleges vagy vízszintes felületre szerelhetőek legyenek.

A fülhallgató tartók sokkal szélesebb körben használt termékek, mert ezeket sok esetben a zsebben vagy táskában történő fülhallgató tárolásra használjuk.