A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Bluetooth Fejhallgató

"Egy bluetooth fejhallgatóval semmiféle kábel nem állja utad, amikor kedvenc zeneszámaidat hallgatod."

Tudod milyen jó érzés, amikor kedvenc albumod vagy Tv-műsorod hallgatása közben szabadon mozoghatsz? Egy bluetooth fejhallgatóval ez minden gond nélkül megoldható. Semmiféle kábel nem állja utad, amikor kedvenc zeneszámaidat hallgatod, hiszen napjainkban a Bluetooth technológia már alkalmas a jó minőségben történő átvitelre.

Ráadásul az ilyen vezeték nélküli fejhallgatók nagyszerűen működnek együtt a mobileszközökkel. Egy bluetooth fejhallgató kényelmi szempontból maga mögé utasítja vezetékes társait, hiszen telefonhívásainkat is könnyedén kezelhetjük velük. Ezek azonban drágábbak és energiát igényelnek, így rendszeresen töltenünk kell őket.