A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Sport Fülhallgató

"Egy jó minőségű sport fülhallgató biztosan nem esik ki a füledből és zökkent ki a koncentrációból futás vagy ugrálás közben."

A sportolás közbeni zenehallgatás motiválóan hat az emberre. Éppen ezért webáruházunk egyik legkeresettebb termékei a sport fülhallgatók. Ideális megoldást nyújtanak az aktív felhasználóknak - profiknak és amatőröknek egyaránt -, mivel általában víz-és verejtékállóak és a legnagyobb mozgékonyság mellett is szilárd rögzítést biztosítanak. 

Egy jó minőségű sport fülhallgató biztosan nem esik ki a füledből és zökkent ki a koncentrációból futás vagy ugrálás közben. Az általános hallójáratba illeszthető kialakítást gyakran ötvözik valami egyéb megoldással pl. nyak vagy fül mögötti kábelelvezetéssel a biztosabb tartás érdekében. Kapható vezetékes vagy vezeték nélküli változat és a legtöbb esetben telefonunk headset kiegészítőjeként is használhatjuk.