A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Professional

"A Comply Professional sorozat audiophileknek, előadóknak, zajos és hangos környezetben dolgozóknak ajánlott."

A Comply Professional sorozat az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően, a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Ahogy a fülbe helyezést követően tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba, egy dolog biztossá válik: nem akarsz többet mást használni.

Audiophileknek, előadóknak, zajos és hangos környezetben dolgozóknak ajánlott.

A Professioanl sorozat illesztékeit szuper lágy memóriahabbal tervezték, amely finoman illeszkedik a hallójáratba. Így tökéletes kényelmet, tartós illeszkedést és kiváló zajszűrést biztosít, és úgy halljuk majd a zenét, ahogy azt az előadó megálmodta.

A Professional memóriahab fülillesztékek hosszabbak, ezáltal mélyebben illeszkednek a fülcsatornába. A Comply Professional sorozatú memóriahabos fülillesztékek használatával a fülhallgatónk kényelmesebb, jobban illeszkedik és ráadásul szebben is szól.

FONTOS: ennek a sorozatnak a termékei csak a 100-as magmérettel rendelkező fülhallgatókhoz használhatóak.