A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

SmartCore

"A Comply SmartCore sorozat elsősorban az igazi vezeték nélküli zenehallgatást preferálóknak ajánlott."

A Comply SmartCore sorozat az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően, a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Ahogy a fülbe helyezést követően tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba, egy dolog biztossá válik: nem akarsz többet mást használni.

Elsősorban az igazi vezeték nélküli zenehallgatást preferálóknak ajánlott.

A SmartCore sorozat illesztékeit szuper lágy memóriahabbal tervezték, amely finoman illeszkedik a hallójáratba. Így tökéletes kényelmet, tartós illeszkedést és kiváló zajszűrést biztosít, és úgy halljuk majd a zenét, ahogy azt az előadó megálmodta.

Egyes modellek Wax-Guard bevonattal rendelkeznek, mely nemcsak a memóriahab fülillesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását. A szabadalmaztatott SmartCore kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely töltő dokkolóba. A Comply SmartCore sorozatú memóriahabos fülillesztékek használatával a fülhallgatónk kényelmesebb, jobban illeszkedik és ráadásul szebben is szól.