Oldal kiválasztása

Fizetési és Szállítási Feltételek

Cégünk arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban juttassa el Hozzád a megrendelt termékeket! Online áruház vagyunk ezért minden terméket képtelenség raktáron tartani, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az általad megrendelt terméket közel 72 órán belül eljuttassuk hozzád! Ebben forgalmazó és szállítási partnereink is segítenek minket!

A raktár és árukészletek azonban folyamatos változásban vannak, ezért előfordulhatnak pillanatnyi készlethiányok. Amennyiben beszállító partnerünknél éppen nem elérhető egy termék, azonnal jelezzük neked mikorra érkezik be ismét.

Szállítási módok, szállítási díjak

Szolgáltató a szállítási módok több lehetőségét nyújtja vásárlóinak. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 11. § (1) bekezdésének h) pontja szerinti adatszolgáltatás szerint, a szállítási feltételek az alábbiak.

Személyes átvétel

 • Személyes átvétel esetén Vevőt nem terheli további költség.
 • Szolgáltató telephelyén amennyiben a megrendelés leadásakor Vevő ezt a lehetőséget választotta.

Házhoz szállítás – MPL

 • Házhoz szállítás esetén Vevőt a termék árán felül további bruttó 990Ft-os díj terheli alkalmanként, amelyet Szolgáltató a számlán is feltűntet.
 • Vevő megrendelheti és átveheti a megvásárolt árut közvetlenül otthonába. A szállításról Szolgáltató szerződött partnere a Magyar Posta Zrt. – MPL Futárszolgálat végzi. Az MPL Futárszolgálat szállítási feltételei részletesen megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. postai szolgáltatások általános feltételeiközött.

PostaPont-ra szállítás – MPL

 • PostaPont-ra szállítás esetén Vevőt a termék árán felül további bruttó 990Ft-os díj terheli alkalmanként, amelyet Szolgáltató a számlán is feltűntet.
 • Vevő megrendelheti és átveheti a megvásárolt árut az ország 2500 postáján. A szállításról Szolgáltató szerződött partnere a Magyar Posta Zrt. – MPL Futárszolgálat végzi. Az MPL Futárszolgálat szállítási feltételei részletesen megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. postai szolgáltatások általános feltételeiközött.
 • A PostaPont szállítással kapcsolatos részletes információk elolvashatóak a PostaPont szolgáltatás igénybevételének részletes feltételeiközött.
 • A PostaPont-ok kiválaszthatóak Szolgáltató webáruházában a fizetés oldalon illetve információs jelleggel megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. felügyelete alatt álló huweboldalon.

MOL PostaPont-ra szállítás – MPL

 • MOL PostaPont-ra szállítás esetén Vevőt a termék árán felül további bruttó 990Ft-os díj terheli alkalmanként, amelyet Szolgáltató a számlán is feltűntet.
 • Vevő megrendelheti és átveheti a megvásárolt árut a MOL PostaPont átvevőhelyeken. A szállításról Szolgáltató szerződött partnere a Magyar Posta Zrt. – MPL Futárszolgálat végzi. Az MPL Futárszolgálat szállítási feltételei részletesen megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. postai szolgáltatások általános feltételeiközött.
 • A PostaPont szállítással kapcsolatos részletes információk elolvashatóak a PostaPont szolgáltatás igénybevételének részletes feltételeiközött.
 • A MOL PostaPont-ok kiválaszthatóak Szolgáltató webáruházában a fizetés oldalon illetve információs jelleggel megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. felügyelete alatt álló huweboldalon.

Coop PostaPont-ra szállítás – MPL

 • Coop PostaPont-ra szállítás esetén Vevőt a termék árán felül további bruttó 990Ft-os díj terheli alkalmanként, amelyet Szolgáltató a számlán is feltűntet.
 • Vevő megrendelheti és átveheti a megvásárolt árut az ország 2500 postáján. A szállításról Szolgáltató szerződött partnere a Magyar Posta Zrt. – MPL Futárszolgálat végzi. Az MPL Futárszolgálat szállítási feltételei részletesen megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. postai szolgáltatások általános feltételeiközött.
 • A PostaPont szállítással kapcsolatos részletes információk elolvashatóak a PostaPont szolgáltatás igénybevételének részletes feltételeiközött.
 • A Coop PostaPont-ok kiválaszthatóak Szolgáltató webáruházában a fizetés oldalon illetve információs jelleggel megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. felügyelete alatt álló huweboldalon.

Csomagautomata szállítás – MPL

 • MPL Csomagautomatára szállítás esetén Vevőt a termék árán felül további bruttó 990Ft-os díj terheli alkalmanként, amelyet Szolgáltató a számlán is feltűntet.
 • Vevő megrendelheti és átveheti a megvásárolt árut az országszerte megtalálható MPL Csomagautomatákban. A szállításról Szolgáltató szerződött partnere a Magyar Posta Zrt. – MPL Futárszolgálat végzi. Az MPL Futárszolgálat szállítási feltételei részletesen megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. postai szolgáltatások általános feltételeiközött.
 • A PostaPont szállítással kapcsolatos részletes információk elolvashatóak a PostaPont szolgáltatás igénybevételének részletes feltételeiközött.
 • A Csomagautomaták kiválaszthatóak Szolgáltató webáruházában a fizetés oldalon illetve információs jelleggel megtekinthetőek a Magyar Posta Zrt. felügyelete alatt álló huweboldalon.

Csomagautomata szállítás – FOXPOST

 • FoxPost csomagautomatára szállítás esetén Vevőt a termék árán felül további bruttó 990Ft-os díj terheli alkalmanként, amelyet Szolgáltató a számlán is feltűntet.
 • Vevő megrendelheti és átveheti a megvásárolt árut FoxPost csomagautomatában. A szállításról Szolgáltató szerződött partnere a FoxPost Zrt. végzi. A FoxPost Zrt. szállítási feltételei részletesen megtekinthetőek a FoxPost Zrt. általános szerződési feltételeiközött.
 • A Csomagautomaták kiválaszthatóak Szolgáltató webáruházában a fizetés oldalon illetve információs jelleggel megtekinthetőek a FoxPost Zrt. felügyelete alatt álló FoxPost csomagautomata kereső

Fizetési Módok

Szolgáltató webáruházában Vevő többféle módon egyenlítheti ki a megvásárolt terméket. Szolgáltató lehetőséget nyújt az áru átvételekor – akár készpénzzel -, történő fizetésre (pl. futárnál, átvételi ponton, üzletben, postán, csomagautomatánál vagy személyes átvételnél) illetve megrendeléskor történő fizetésre (pl. bankkártyával, hitelkártyával, elektronikus fizetési módokon).

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 11. § (1) bekezdésének h) pontja szerinti adatszolgáltatás szerint, a fizetési feltételek az alábbiak.

Banki átutalás / Előreutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Banki előre utalás esetén Vevő elfogadja, hogy Szolgáltató a csomag kiszállítását csak az összeg beérkezése után juttatja el a Vevőnek. A termék kifizetésével kapcsolatban a vásárlásnál felmerülő összes költség a Vevőt terheli. Különösen, de nem kizárólag igaz ez a tranzakciós illetékre, a nem magyarországi banknál vezetett bankszámláról való utalás költségére, vagy a banki készpénz befizetés költségére. Kérjük, hogy Vevő utalás előtt informálódjon számlavezető bankjánál az adott utalásnál felmerülhető költségekről.

Kedvezményezett számlavezető bankja: Raiffeisen Bank Zrt.

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 12020304-01565780-00100001

Kedvezményezett neve: The Art Galery Kft.

Kérjük, a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés számát, amelyet a visszaigazoló levélben megtalál!

Utánvétel

Amennyiben házhozszállítást, csomagautomatára vagy egyéb átvételi pontra történő szállítást kér, rendelését kiegyenlítheti átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával is. A legtöbb esetben a bankkártyával történő fizetés lehetősége már a futárnál is lehetséges. Erre vonatkozó bővebb információkat a futárszolgálattól kaphat. Készpénzes fizetés esetén lehetőség szerint kérjük, pontos összeget készítsen elő.

Paypal

A PayPal elektronikus kereskedelemre szakosodott, pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi vállalkozás. E fizetési mód választása esetén Vevőt webáruházunk átirányítja a Paypal hivatalos oldalára, ahol biztonságosan elvégezheti az összeg kiegyenlítését.

Készpénzes fizetés

Személyes átvételi mód választása esetén – előre egyeztetés után – a webáruház telephelyén is átveheti a megrendelt terméket. Készpénzes fizetés esetén lehetőség szerint kérjük, pontos összeget készítsen elő.

Neked Ajánljuk

 • Akció! Pioneer GM-D1004 Autóhifi Erősítő

  Pioneer GM-D1004 Autóhifi Erősítő

  39.900 Ft 29.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Sennheiser HD 579 Fejhallgató

  Sennheiser HD 579 Fejhallgató

  49.900 Ft 39.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Pioneer TS-W306R Autóhifi Mélysugárzó

  Pioneer TS-W306R Autóhifi Mélysugárzó

  21.900 Ft 18.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Pioneer SE-E711T Sport Headset Fülhallgató Többféle Színben

  Pioneer SE-E711T Sport Headset Fülhallgató

  8.490 Ft 6.190 Ft (ÁFÁ-val)

Szakértői Blog

Négy dolog amit tudnod kell a Comply memóriahabról

A legtöbb fülhallgató fülilleszték szilikonból készül. De tudtad-e, hogy a fülhallgatókat tovább lehet fejleszteni habszivacsokkal, hogy növeljék a kényelmet, csökkentsék a fülfáradtságot, és blokkolják a nem kívánt zajokat? A Comply...

Sennheiser modellek Bluetooth technológiával és aptX kodekkel

A Sennheiser a 2017-es CES szakkiállításon mutatta be a HD 4.50 BTNC és a HD 4.40 BT modellt. A két új vezeték nélküli headset a mindennapos ragyogó zenehallgatási élmény jegyében született meg. Mindkét termék a legújabb...

LSTN Troubadour: Egyedi, Vezeték Nélküli, Fából Készült Fejhallgató

Az LSTN egy fiatal cég napjaink zsúfolt audio márkái között, azonban mégis egyedülálló. Mi a cég egyedülállósága? Működésük alapja egy olyan nyereséges üzleti vállalkozás, amely értékes hozzájárulást nyújt a világnak. A termékeik újrahasznosított...