A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Gyerekek

"A gyerekeknek fejlesztett füldugók és hallásvédelmi fültokok, elviselhető mértékűre csökkentik a környezeti zajokat és megóvják a gyermekek fülét."

A gyerekek játszanak. Futkosnak, rohangálnak, és a legszórakoztatóbb, ha nagy zajt is csaphatnak közben. De vannak esetek, amikor ez már túl soknak bizonyul, az uszodában vagy például testnevelés órán visszaverődik a zaj a falakról.

A gyerekek füle sokkal érzékenyebb a szélsőséges hangokra, mint a felnőtteké. Sőt, az úszás és a zuhanyzás okozta fülgyulladás nagyobb eséllyel jelentkezik gyerekeknél, mint felnőtteknél. Ennek elkerülésére szokták az orvosok ajánlani füldugó használatát úszáshoz és zuhanyzáshoz egyaránt. A gyerekek könnyen hajlamosak elveszteni a koncentrációt, főleg ha nagy zajnak vannak kitéve. Nem véletlen, hogy a figyelemhiánnyal küzdő gyermekeknek ajánlott csendes, lehetőleg ellenőrzött környezetben lennie.

A gyerekeknek fejlesztett füldugók és hallásvédelmi fültokok, elviselhető mértékűre csökkentik a környezeti zajokat és megóvják a gyermekek fülét, miközben a beszédérthetőség továbbra is megmarad.