A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Motorozás

"Könnyed motorozás, túrázás, vagy csak egy út a Balatonra? A tapasztalt motorosok tudják, hogy fontos a megfelelő hallásvédelem a motoron is."

Rendezés:

Sehol sem érezhetjük szabadabbnak magunkat, mint egy motoron vagy egy kabrióban ülve. Nem hiába vannak tele az utak és az arra alkalmas pályák megfelelő időben motorosokkal.

Könnyed motorozás, túrázás, vagy csak egy út a Balatonra? Az autópályán vagy pályán való motorozás nagy zajjal jár. Ahogy a sebesség eléri a 100km/h-t a sisakban hallható szélzaj gyorsan 94dB-re emelkedik, mely egy 15 perces úton máris károkat okoz a fülnek. A tapasztalt motorosok tudják, hogy fontos a megfelelő hallásvédelem a motoron is.

Egy jó füldugó nem csak megakadályozza a halláskárosodást, hanem lehetővé teszi, hogy tudjunk egész úton koncentrálni és ne fáradjunk el olyan könnyen vezetés közben. Ezek a füldugók kizárják a szélzajt, de a forgalom hangjai továbbra is hallhatóak maradnak.