A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Munka és Barkácsolás

"A munkához fejlesztett füldugó biztonságos szintre csökkenti a káros, gépek által keltett hangokat, hogy elviselhetőek legyenek akár 8 órán át."

Rendezés:

Dolgozhatunk házban, kertben, hajón vagy különböző iparágakban, mint pl. az építőipar. Munkánként változó a szükséges védőeszközök jellege, mint pl. kesztyű, munkavédelmi bakancs, védőszemüveg, és persze a füldugó.

Miközben otthonunkban egy lyukat fúrunk a falba, könnyen érheti fülünket akár 110 dB-es hangerősségű zaj is. Egy ilyen erős hang már öt perc alatt maradandó halláskárosodást okozhat. A halláskárosodás elkerülésére érdekében használj füldugót! A füldugó biztonságos szintre csökkenti a káros, gépek által keltett hangokat, hogy elviselhetőek legyenek akár 8 órán át.

A maradandó halláskárosodás nem hirtelen alakul ki, hosszabb idő kell, hogy az ember egyáltalán észrevegye. Akkor figyelünk csak fel rá, amikor öntudatlanul hangosabban kezdünk beszélni, vagy a megszokottnál jobban felhangosítjuk a TV-t.