A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

fülhallgató illeszték

2018. 12. 02. 00:06:00
Milyen Comply Fülillesztéket Vegyek?
A történet kezdete 1990, amikor Robert Oliveira (Dr. Bob), megalkotta a Comply™ márkájú termékeket. A feltaláló és biokémikus keze alól a biokémiai diagnosztika és különböző sebészeti eszközök termékei kerültek ki. Egy hallójárat szakértő! Először az audiológia területén alkalmazták a Comply memóriahabos fülillesztékeket, azonban a technológia előrelépésével bővült a felhasználók köre. A fülillesztékek beszivárogtak a fogyasztói elektronika, a katonai és rendvédelmi szervek, az ipari felhasználás és például a vadászat területére. A kiváló hangszigetelő, fülbe dugható, forma megőrző, puha és kényelmes Comply memóriahabos fülillesztékek nem hiába a top márkák kedvelt “alkatrészei”.
 
2018. 12. 01. 00:48:00
Fejhallgató vagy fülhallgató?
Akár szenvedélyes zenekedvelő, sportoló vagy podcast-függő vagy, jó esély van arra, hogy nem hagyod a lakásban kedvenc audio tartalmaid, amikor elhagyod a házat. Ezért annyira előnyös egy fejhallgató vagy fülhallgató. Ezek az eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy bárhol és bármikor zenét hallgathassunk, izgalmasan és inspirálva magunkat. Azonban fontos megjegyezni, hogy amíg egy fejhallgató vagy fülhallgató egyaránt nagy lehetőségeket kínál például az audiofilek számára, egészen más szempontokat kell figyelme vennie azoknak, akik mindig mozgásban vannak. Tehát a kérdés továbbra is fennáll: fejhallgató vagy fülhallgató a jó választás?
2018. 12. 01. 00:37:00
Bemutatkozik a Comply SmartCore termékcsalád
Nagyon sok változáson megy át a Comply memóriahab fülillesztékeinek termékkínálata. A portfólióban történő kavarodás elsődleges oka abban keresendő, hogy egyre több fülhallgató gyártó ajánlja a Comply fülillesztékeket, illetve a márka maga is szeretné megkönnyíteni a vásárlók számára a megfelelő választást. Rakjunk hát rendet a Comply termékekit illetően, és ismerjük meg a legújabb Comply SmartCore termékcsalád tagjait.
2018. 12. 01. 00:34:00
Új Klipsch és beyerdynamic termékekkel kompatibilis a Comply
A Klipsch és a beyerdynamic fülhallgatói rég óta használhatóak a Comply kiegészítő fülillesztékeivel. A brandek közötti közös munka eredményeként új Klipsch és beyerdynamic termékekkel kompatibilis a Comply, a fülillesztékek gyártójának egyik vezető cége.
2018. 12. 01. 00:27:00
Comply memóriahabos fülilleszték az RHA fülhallgatókhoz
Nem friss hír, de nagyon sokan nem tudják, hogy közel egy évvel ezelőtt állapodott meg egymással a Comply és a brit fülhallgató specialista RHA-Audio egy partnerkapcsolati együttműködésről. Mindkét vállalat büszkén jelentette be, hogy az RHA több típusához már a gyártói csomagolás tartalmazza, és használható a Comply memóriahabos fülilleszték az RHA fülhallgatókhoz. Ebből is látszik a Comply technológiai elismertsége...
2018. 12. 01. 00:26:00
Comply memóriahabos fülillesztékek a Jabra sport fülhallgatóin
A Jabra márka elindította a következő generációs vezeték nélküli fülhallgatóit a sportrajongók számára. A külső zajok csökkentése és a kényelem növelése érdekében a Comply memóriahabos fülillesztékek a Jabra sport fülhallgatóin már alaptartozékként megtalálhatóak.
2018. 12. 01. 00:25:00
Comply SmartCore Universal memóriahabos fülilleszték
A Comply™ a tavalyi év végén mutatta be legújabb memóriahab termékeit, a szabadalmaztatott SmartCore™ technológiával. Az új család a Comply SmartCore Universal nevet kapta, mert a fülillesztékek a legtöbb fülhallgatóval használhatóak. Így könnyebbé válik a megfelelő fülilleszték kiválasztása azok számára, akik szeretnének néha nyugalomban zenét hallgatni vagy játszani...
2018. 12. 01. 00:21:00
Bang & Olufsen és Comply együttműködés
A Comply márka marketing csapata időről-időre osztja meg a közönséggel az elmúlt időszak történéseit, illetve a márkával kapcsolatos információkat is. Az elmúlt hónapban újabb minőségi gyártó a B&O választotta egyik fülhallgatójának kiemelt tartozékai közé a Comply memóriahab fülillesztékét. A Bang & Olufsen és Comply együttműködés létrejöttét mindkét gyártó rendkívüli lehetőségnek tekinti.
2018. 12. 01. 00:20:00
Négy dolog amit tudnod kell a Comply memóriahabról
A legtöbb fülhallgató fülilleszték szilikonból készül. De tudtad-e, hogy a fülhallgatókat tovább lehet fejleszteni memóriahab fülillesztékekkel, hogy növeljék a kényelmet, csökkentsék a fülfáradtságot, és blokkolják a nem kívánt zajokat? A Comply szakértő a memóriahab fülillesztékek megtervezésében, amelyek optimalizálják a zenehallgatási élményedet. Ma négy kevéssé ismert tényt mutatunk be ezekről az egyedi és prémiumtermékekről. Négy dolog amit tudnod kell a Comply memóriahab fülillesztékről.
2018. 12. 01. 00:11:00
Magyarországra érkezik a Comply
A MuzixGroup forgalmazásában érkezik Magyarországra a tudomány hangja, a Comply. A márka, amely a zenehallgatás iránti végtelen szenvedéllyel fejleszti termékeit, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtsa a zene szerelmeseinek. A Comply termékei hamarosan webáruházunkban is megtalálhatóak!