A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Bluetooth Hangszóró

"A technológia már eljutott arra a szintre, hogy egy Bluetooth hangszóró képes nagyon jó minőségben megszólaltatni kedvenc zeneszámainkat."

Pár évvel ezelőtt sokan szentségtörésként tekintettek a bluetooth hangszórókra, hiszen úgy gondolták/gondolják, hogy csak a kábeles megoldás jelenti az igazi zenehallgatás élményét. Napjainkra azonban a technológia már eljutott egy olyan szintre, hogy egy Bluetooth hangszóró képes nagyon jó minőségben megszólaltatni kedvenc zeneszámainkat. A bluetooth hangszóró napjaink egyik slágerterméke.

A hordozható bluetooth hangszóró olyan készülék, amit bármikor magunkkal vihetünk, azonban a hordozhatóság sokszor nem egyenlő a kis mérettel. Éppen ezért legyünk nagyon körültekintőek a vásárlásnál. Vegyük figyelembe, hogy a bluetooth hangszórót a zsebünkben vagy a táskánkban szeretnénk hordani vagy csak a lakás különböző helyiségeiben használnánk. Amennyiben bárhová magunkkal vinnénk az egyik fő szempont a választásnál, hogy mennyire strapabíró. Egyes modellek ellenállnak például a víznek, a pornak vagy akár a véletlen leesés okozta külső sérüléseknek is.

Egy hordozható bluetooth hangszóró alapvető tulajdonsága az akkumulátor kapacitása is. Összességében azt lehet mondani, hogy a nagyobb bluetooth hangszórók, nagyobb akkumulátorral rendelkeznek ezért hosszabb üzemidőre képesek. Itt azonban már lehetséges, hogy a nagyméretű kapacitás a hordozhatóság rovására megy. Fontos szempont még, hogy milyen eszközökkel akarjuk használni, hiszen nem minden esetben lehetséges mondjuk vezeték nélkül hangot küldeni a hangszóróra. Érdemes olyan készüléket választani, ami a számunkra szükséges be- és kimeneteket tartalmazza.