A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

LSTN SOUND

Az amerikai LSTN Sound egyedülálló cél érdekében alakult: életek megváltoztatása a zene erején keresztül. Szoros kapcsolatban a Starkey Hearing Alapítvánnyal, árbevételükből hallókészülékek vásárlásával segítenek rászoruló embereken. Termékeik előállításához újrahasznosított és környezetbarát alapanyagokat használ fel. Prémium anyagokat kombinálnak - fát, alumíniumot és vegán bőrt -, és saját gyártású, egyedi hangolású hangszórókat használnak a fából készült fej-és fülhallgatóik illetve hordozható hangszóróik megalkotásához. Az egyedi megjelenés, a fantasztikus hangzás és a mesteri kivitelezésen felül, ezek a termékek igazi divatkiegészítők.