Oldal kiválasztása

Szeretjük a zenét, életünk meghatározó része.  Szenvedélyesen keressük azokat a megoldásokat, amelyek a zenehallgatást és annak kellékeit kiváló minőségben biztosítják. Mindezt azért, hogy büszkék lehessünk, és őszinte elhivatottsággal ajánlhassuk őket mindazoknak, akik hasonló érdeklődésűek. A MuzixGroup forgalmazásában érkezik Magyarországra a tudomány hangja, a Comply. A márka, amely a zenehallgatás iránti végtelen szenvedéllyel fejleszti termékeit, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtsa a zene szerelmeseinek. A Comply termékei hamarosan webáruházunkban is megtalálhatóak!

Üdvözlünk a tudomány és a szenvedély világában

Kiváló zajszűrést, különleges illeszkedést és hangminőséget, valamint ultra kényelmes viseletet nyújtanak a Comply™ memóriahabos termékei. Ma már világszerte több mint 75 fülhallgató márka használja termékeihez, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt kínálják. A Comply™ memóriahab évek óta egyedülállóan sikeres a habanyagú fülillesztékek között, amelynek neve mostanra a legjobb szinonimájává vált. A világ számos fülhallgató gyártója esetében a prémium termékek alapértelmezett fül illesztéke. Comply™ memóriahab fül illeszték a zene élvezetéért. A tartozék, mely örökre megváltoztatja a zenehallgatást.

A Comply és a Sound of Silence Technológia

Már az első használat során érezhető, hogy különleges élményben lesz részünk. Kényelmesebb. Jobban illeszkedik. Ráadásul szebben is szól. És ahogy fülbehelyezés során tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba egy dolog biztossá válik: innen nincs visszaút. Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt. Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene.

Isolation Sorozat – T és TX

Kiváló zajszűrő tulajdonsággal rendelkeznek. Egyesíti a dobhártyát az IEM meghajtóval a tökéletes hangzás elérése érdekében, még alacsonyabb hangerőn is. Az Isolation sorozat illesztékeit szuper lágy memóriahabbal tervezték. Ez finoman illeszkedik a hallójáratba, tökéletes kényelmet, tartós illeszkedést és kiváló zajszűrést biztosítanak – úgy halljuk majd a zenét, ahogy megkomponálták. A T-sorozat előnyein túl külön Wax-Guard bevonattal is rendelkezik. A bevonat nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába.

 • Kiváló zenei élmény
 • Hatékony külső zaj blokkolás
 • Kényelmes viselet
 • Biztos tartás

Comfort Sorozat – Ts

Különleges formájának köszönhetően egész napos kényelmes viseletet biztosít. Szuper lágy memóriahabbal rendelkezik, amely finoman illeszkedik a hallójáratba. Így nem csak tökéletes zenei élményt, de biztos tartást és kiváló zajszűrést is biztosít. Ez a tökéletes megoldás, amennyiben hosszabb idejű zenehallgatás során más fül illesztékek kényelmetlennek bizonyultak. A Ts-sorozat előnyein túl külön Wax-Guard bevonattal is rendelkezik. Ez nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába.

 • Gömb forma
 • Egésznapos kényelem és biztos tartás
 • Különleges zenei élmény
 • Csökkenti a külső zajokat

Sport Plus – Sx

Kifejezetten az aktív életmód kedvelőinek fejlesztve. Különlegesen jó illeszkedést és biztos tartást nyújt még intenzív edzés közben is. Mindezt úgy, hogy a külső zajok szűrése mellett közben kiváló zenei élményt biztosít. Ezen felül külön Wax-Guard bevonattal is rendelkezik. A bevonat az izzadságtól és nedvességtől védi a memóriahab fül illesztéket és a fülhallgatót. A Comply így segít megvédi és növelni mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába.

 • Biztos tartás
 • Kényelmes és tartós
 • Jobb hangminőség
 • Csökkenti a külső zajokat

Variety Pack és Universal Sorozat

Az Universal sorozat az Isolation és a Sport sorozat termékeiből összeállított csomag. A Variety Pack pedig mindhárom sorozatból tartalmaz egy-egy párat. Elsősorban olyanoknak ajánlott, akik esetleg többféle fülhallgatót használnak különböző tevékenységekhez.


Az eredeti cikk forrása

További érdekes olvasnivalók