Oldal kiválasztása

Miért mi?

Jogosan teszed fel a kérdést, hogy miért minket válassz más kereskedővel szemben. Válaszolunk.
 
Jogosan merül fel benned a kérdés “Miért válaszd a MobilZene webáruházat?” Miért tőlünk kérj tanácsot és vásárold meg nálunk a kívánt terméket? Nem kívánjuk magunkat szebbnek és jobbnak bemutatni másoknál – hiszen ezt úgyis Te fogod eldönteni. Számunkra a termék megbízhatósága, valamint a Te bizalmad és elégedettséged a legfontosabb, így mindent e három fő elv szerint intézünk. Alábbi összefoglalónkban összeszedtük a főbb érveket, amelyek mellettünk szól(hat)nak.

Miben vagyunk mások?

Hiszünk benne, hogy Te is szeretsz jó minőségben zenét hallgatni és Mi tudjuk hogyan lehet tovább fokozni a zenehallgatás élményét. Otthon, autóban, sportoláskor vagy utazás alatt.

Tudunk tanácsot adni abban, milyen terméket érdemes megfontolnod a vásárláshoz, de a választás minden esetben a Tiéd!

Év Szakmai Tapasztalat

Világmárkák

Webáruházunkban igyekszünk olyan termékeket válogatni, amelyek világszinten ismertek, illetve szakmai körökben – hazánkban és hazánkon kívül is – elismertek. Nagyon sok termék rendelkezik valamilyen szakmai díjjal vagy elismeréssel, illetve neves fórumokon is elismerően nyilatkoznak a termékekről a vásárlók.

Márka Termékei

Szállítás

Megbízható szállítási partnereinknek köszönhetően bárhol és bármikor átveheted csomagod, akár két munkanapon belül. A házhoz szállításon kívül, az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésükre, széleskörű elérhetőséggel. A PostaPont és FoxPost hálózattal országszerte több mint 2800 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot kínálunk vásárlóink számára.

 

FoxPost csomagautomata díj (bruttó Ft)

Minden más esetben (bruttó Ft)

Garancia

A MobilZene webáruházban megtalálható termékek mindegyike magyarországi forgalmazótól, hazai garanciával kerül beszerzésre és értékesítésre. Minden esetben a gyártó által vállalt garanciális időtartamot kapod meg, amely sok termék esetében kettő vagy három év!

 

Keress minket bizalommal

Számunkra fontos az elégedett vásárló! Virtuális pult mögött állunk, de keress minket bizalommal, amennyiben kérdésed vagy kérésed van. Elérhetsz minket e-mail, telefon vagy messenger üzenet formájában is és megtalálsz minket a közösségi oldalakon is.

Kapcsolat

Telefon

+36 70 384 9002

E-Mail

info@artgalery.hu