Oldal kiválasztása

Sokan teszik fel a “milyen zenét hallgassak munka közben?” kérdést. Jogosan, hiszen a zene, amelyet munka közben hallgatsz, alapvetően megtudja határozni a produktivitásodat. Ezért is nagyon fontos, hogy mit választasz. Tudni akarod, hogy melyek a jó és rossz zenei műfajok a foglalkozásodhoz? Olvass tovább!

Milyen zenét hallgassak munka közben?

A kérdés megállapításához érdemes megválaszolni magadnak néhány kérdést, és az infografikán végigkövetve megkapod a megfelelő választ a kérdésre. Különböző munkakörök, helyzetek és helyszínek más-más zenei stílusokat igényelnek. Egyes stílusok felpörgetnek és akár segíthetnek a koncentrációban, mások viszont egyenesen elterelik a figyelmed és teljesen szétszórnak vagy idegessé tesznek. Persze nem lehet minden munkakörhöz, feladathoz zenét ajánlani, de az alább feltüntetett tevékenységek könnyedén beilleszthetőek másokra is.

Milyen zenét hallgassak munka közben

 

További érdekes olvasnivalók

Akciók

 • Akció!

  RHA T20i headset fülhallgató

  44.990 Ft73.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Sennheiser HD 599 Headset Fejhallgató

  Sennheiser HD 599 Headset Fejhallgató

  77.900 Ft 59.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Alpine PartyPlug Pro Natural Füldugó Koncerthez csomagolás

  Alpine PartyPlug Pro Natural Füldugó Koncerthez

  10.900 Ft 9.900 Ft (ÁFÁ-val)

Szakértői Blog

Fejhallgató és fülhallgató specifikációk

Hallgathatsz és áttekinthetsz több száz fejhallgatót, de csak egyetlen dolgot tanulhatsz belőlük: mindegyik másként hangzik. Az "átlag felhasználóknak" a dobozok oldalán megtalálható fejhallgató és fülhallgató specifikációk - a...