A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Bemutatkozik a Sennheiser CX SPORT Bluetooth Fülhallgató

Bemutatkozik a Sennheiser CX SPORT Bluetooth Fülhallgató
Az új Sennheiser CX Sport fülhallgató ergonomikus kialakítású „szárnyakkal” rendelkezik, melyek a füldugókat kényelmesen és biztosan tartják a helyükön. A fülhallgatót hordhatjuk a nyak körül vagy akár elöl is. A kábel hossza egy kábelszervezővel szabályozható, egy opcionális csipesz segítségével pedig a CX SPORT az edzésnél használt ruházatra is rögzíthető. A háromféle méretben rendelkezésre álló „szárnynak” és a négyféle méretben mellékelt fülillesztéknek köszönhetően könnyű olyan tökéletes illeszkedést biztosító megoldást találni, amely kívül tartja a külső környezeti zajokat. Ez ugyanis segít az összpontosításban sporttevékenységünk alatt.

A szigorú minőségi előírásoknak hála a Sennheiser CX Sport elég strapabíró ahhoz, hogy ellenálljon a fröccsenő víz és a verejték okozta fokozott kihívásnak. A fülhallgató saját fejlesztésű hangszóró-rendszerrel van felszerelve, amely tiszta, részletekben gazdag hangzást közvetít, fokozott mély-hangvisszaadással.

„A fülhallgató sokak számára jelenti az edzések elengedhetetlen tartozékát. A CX Sport fülhallgatót úgy terveztük, hogy minden olyan képességgel rendelkezzen, amely segítségével a sportolók a lehető legtöbbet hozhatják ki edzéseikből. Legyen szó profiról vagy amatőrről a nagyszerű hangzás, a biztos illeszkedés és a könnyű konstrukció igazi társsá válik az edzések alatt.” mondta Marcel Salzmann a Sennheiser termékmenedzsere.

Bemutatkozik a Sennheiser CX SPORT Bluetooth Fülhallgató

A CX Sport karcsú kialakítása ellenére a funkciók széles körét kínálja, hogy lépést tudj tartani a napi rutinoddal. A többeszközös csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően a fülhallgató egyszerre akár két eszközhöz is csatlakoztatható. A Bluetooth 4.2 és a Qualcomm® apt-X™ technológia kompromisszumoktól mentes vezeték nélküli Hi-Fi hangzásról gondoskodik. Ha a CX Sport fülhallgató használatával nézel videót, a Qualcomm® apt-X™ Low Latency technológia tökéletesen szinkronban tartja a hangot a képpel.

A kábelbe épített 3-gombos távvezérlővel könnyedén kezelheted a zenelejátszást és a telefonhívásokat, a kényelmes beszédhangos értesítések pedig tájékoztatnak a párosítás állapotáról, illetve az akkumulátor merüléséről. A CX Sport beépített akkumulátora 6 órányi üzemidőt biztosít. USB-n keresztül - 10 percig töltve -, további egyórás lejátszási időt ad, a teljes feltöltés pedig 1,5 órát vesz igénybe. A fülhallgató tartozék neoprén tartótokkal kerül a vásárlói forgalomba.