A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Megújul a MobilZene Webáruház

Megújul a MobilZene Webáruház
Friss hír a hordozható zenehallgatás új és visszatérő rajongóinak, hogy a MobilZene webáruház kívül-belül megújul, új funkciókkal bővült és új külsőt kapott. A legfontosabb, hogy áttekinthető, érthető és még inkább felhasználóbarát rendelési felület áll a vásárlók rendelkezésére, hogy könnyen, gyorsan megtalálják azokat a termékeket, amikre szükségük van.

Az indulás óta rengeteget tapasztalatot szereztünk, amit csakis látogatóinknak, vásárlóinknak - tehát Nektek köszönhetünk! Hálásak vagyunk a sok visszajelzésnek, amit megosztottatok velünk. Ezen észrevételek, valamint vásárlási szokásaitok alapján igyekeztünk egy felhasználóbarát, tematikus weboldalt kialakítani a még gondtalanabb termékválasztás és vásárlás érdekében.

Egyre többen vásárolnak a MobilZene webáruházban mobiltelefonról is, így az új fejlesztések a mobilos rendelés megkönnyítését is szolgálták. Az átláthatóbb felület és a jobb kosár és pénztárnézet által törekedtünk a lehető legjobb felhasználói élmény elérésére, a kényelmes és gyors vásárlásra mobilon, tableten és desktopon egyaránt.

A MobilZene Webáruház újdonságai

1. A nyitóoldalon eddig nem volt látható közvetlen “termékkereső”, amit pótoltunk. Ráadásul a keresőben azonnal több információt láthatsz a keresett termékről, így még könnyebben találod majd meg, amit keresel.

2. Átreformáltuk a “termékválasztó kategóriát“, amiben csökkentettük a kategóriák számát. Igyekeztünk ésszerűen és logikusan kategorizálni, hogy még gyorsabban és egyszerűbben találd meg, amire szükséged van.

3. Megjelent egy új “Kosár pop-up” funkció! A termékek kosárba helyezését követően ugrik fel, ami segít abban, hogy átlásd, hol tartasz a vásárlásban. Itt egyből követni tudod tételeid, ha pedig véglegesítenéd a vásárlásod, innen már csak egy kattintás a “Pénztár”.

4. Az oldal egy új ajánlási rendszerrel is gazdagodott: vásárláskor a vevők számára megjelenik, hogy milyen további termékeket javaslunk az adott termék mellé.

5. A továbbiakban fejlesztés alatt áll egy törzsvásárlói klubrendszer kialakítása, amelyben a tagok állandó kedvezményben fognak részesülni. Ennek részleteiről később tájékoztatunk Benneteket!  wink

Az új webáruházban továbbra is érdemes regisztrálni, ami számos előnnyel jár, de természetesen nem kötelező, rendelni továbbra is lehet regisztráció nélkül is. A regisztrált vásárlók vissza tudják követni korábbi rendeléseiket, és majd részt vehetnek a MobilZene hűségakciókban is (melyek szintén regisztrációhoz lesznek kötve). Rugalmasak vagyunk a szállítási és fizetési módokban is. Továbbra is több átvételi mód közül lehet választani: a házhoz szállítás, a postai utánvét, és a csomagpontos illetve csomagautomatás átvétel is működik. Mindhárom esetben lehet készpénzes utánvéttel vagy előzetesen átutalással, bankkártyával is fizetni.

Újdonság a MobilZenén, hogy az eddig külön weboldalon kezelt konyhai kisgépeink, vasalóink, porszívóink immáron egy felületté olvadtak. Így webáruházunk elindult egy webpláza modell irányába, és reméljük, hogy a régi vásárlóinkat is könnyebben tudjuk kiszolgálni a megújult felületen.

Számunkra fontos a környezettudatosság és a fenntarthatóság. Az oldalunkon megtalálható termékeket igyekszünk úgy válogatni, hogy azok minél hosszabb ideig szolgálják a vásárlók kényelmét. Nagyon jól kiegészíti új termékkategóriánk ezt a szemléletet, hiszen a hallásvédelmi eszközökön túl, a MobilZene webáruház kínálatában már a szépség és egészség termékei is megtalálhatóak.

Természetesen nemcsak a nőkre gondoltunk akkor, amikor elhatároztuk, hogy oldalunkon 100% natúr kozmetikai termékeket és teljesen tiszta aromaesszenciákat kínáljunk a vásárlóknak. A hazai készítésű Évca Natural kozmetikumok többsége, akár érzékeny bőrű gyerekeknek is ajánlott. A férfiak is megérdemlik, hogy bőrük ne szennyeződjön tovább felesleges adalékanyagokkal és kemikáliákkal, hiszen az Ő egészségük ugyanannyira fontos. Éppen ezért külön kategóriában megtalálhatóak a natúr kozmetikumok férfiaknak.

Reméljük, hogy a MobilZene webáruház új designja lágy, természetes színharmóniájával és áttekinthetőségével még jobban elősegíti a böngészést és a vásárlást. Célunk, hogy az új termékkínálatunkkal a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt nyújtsuk az oldalunkra látogatóknak, és biztosítsuk, hogy egy felületen, akár több dolgot is megrendelhessenek. 

Üdvözlettel

A MobilZene Csapat