A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Milyen Comply Fülillesztéket Vegyek?

Milyen Comply Fülillesztéket Vegyek?
A történet kezdete 1990, amikor Robert Oliveira (Dr. Bob), megalkotta a Comply™ márkájú termékeket. A feltaláló és biokémikus keze alól a biokémiai diagnosztika és különböző sebészeti eszközök termékei kerültek ki. Egy hallójárat szakértő! Először az audiológia területén alkalmazták a Comply memóriahabos fülillesztékeket, azonban a technológia előrelépésével bővült a felhasználók köre. A fülillesztékek beszivárogtak a fogyasztói elektronika, a katonai és rendvédelmi szervek, az ipari felhasználás és például a vadászat területére. A kiváló hangszigetelő, fülbe dugható, forma megőrző, puha és kényelmes Comply memóriahabos fülillesztékek nem hiába a top márkák kedvelt “alkatrészei”.
 

Amiről a cikkben olvashatsz:

Milyen Comply fülillesztéket vegyek?

Ha fülhallgatót használsz, és az magas színvonalú zenehallgatási élményt nyújt, akkor még fontosabb a jó fülilleszték használata. A Comply innovatív termékei kényelmesebbek, jobban illeszkednek és jobb hallgatási élményt nyújtanak mint a hagyományos szilikon tippek. Azonban fontos megjegyezni, hogy nagyon sok termékből áll a gyártó választéka és mindegyik típus egyedülálló előnyöket kínál. Éppen ezért fontos, hogy a vásárlás előtt átgondold, melyik Comply memóriahabos fülilleszték lesz a Számodra megfelelő.

A Comply

Dr. Bob kutatásai világszerte bemutatták és bizonyították, hogy a hallójárat alakja is megváltozik olyan hatásokra, mint például az egyén testsúlya, életkora és hidratáltsági szintje. Ez a felfedezés jutott el a Comply termékek megalkotásáig számos egyedi és szabadalmaztatott megoldással. A gyártónak közel harminc éves tapasztalata van abban, hogyan javítsa a fülbe helyezhető fülhallgató minőségét.

A Comply fülillesztékek egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiát alkalmaznak, hogy megfeleljenek a fülcsatorna állandóan változó alakjának. Azonban a fülillesztékek tulajdonságai közül mindenkinek mások a fontosak, mint például a kényelem, a megfelelő tapadás vagy a hangszigetelés. És bár minden Comply termék kitűnik ezekben a szempontokban, fejlesztünk olyan speciális termékeket, amelyeket kimondottan egyes fülhallgató típusokra szabtak. Mára több mint 85 fülhallgató gyártó használja a cég termékeit.

Fülillesztékek az aktív felhasználók számára

Szinte lehetetlen elérni a kitűzött célokat egy edzés alatt, amikor a fülhallgató nem tud lépést tartani velünk. A professzionális sportolók, zenészek és ingázók egyaránt megtapasztalták már a rosszul illeszkedő fültippek miatti fájdalmat. Ez a probléma különösen zavaró a vezeték nélküli fülhallgatót használók számára, akiknek aggódniuk kell, hogy károsítják vagy elveszítik fülhallgatójukat ha azok kiesnek a fülből. Még ennél is rosszabb, amikor a fülpárnák vagy fülillesztékek tartósan megrongálódnak a fülzsír és a verejték hatásai miatt. Pedig egy edzés során mindkettőből termelődik bőségesen.

Függetlenül attól, hogy milyen sporttevékenységet végzel, olyan fülillesztékekre van szükséged, amelyek képesek lépést tartani a sportolás ritmusával. Elvégre azért hallgatsz zenét, hogy szórakoztasson és inspiráljon. A Comply Sport Pro tippeket a rendkívül aktív felhasználók számára tervezték hihetetlenül puha és lélegző memóriahabot használva. A Sport fülillesztékek rendelkeznek a SweatGuard™ technológiával is, amely olyan akusztikusan átlátszó szűrőket tartalmaz, amelyek megóvják az izzadságtól és a fülzsír-törmeléktől a fülhallgató belső részét. Ez nagymértékben megakadályozza őket a komponensek korróziójától és a hangminőség romlásától. 

Pontos illeszkedés és biztos tartás, egyedi SweatGuard bevonattal az izzadtság ellen. Kifejezetten a sport szerelmeseinek ajánlott.

Fülilleszték a hangszigeteléshez

Kevés dolog bosszantóbb, mint amikor a fülhallgató hangját elnyomják a környezeti zajok - különösen akkor, ha már feltekertük a hangerőt, hogy elfojtsuk őket. Sajnálatos módon sok fülhallgató egyszerűen nincs úgy megalkotva - illetve nincs megfelelő kiegészítővel ellátva ahhoz -, hogy lezárja ezeket a zavaró külső környezeti hangokat. Ez azért van így, mert az általánosan használt szilikon fülgumi nem illeszkedik megfelelően. Ez által a fülhallgató mindig kicsit kicsúszik a hallójáratból, egyre jobban halljuk a külső zajokat.

Akár otthon dolgozol, utazol vagy csak pihensz, alapvető fontosságú, hogy átvedd az irányítást a hangzás körülményei felett. Ezért alkották meg a Comply Isolation sorozatot. Ezek a termékek pisztolygolyó alakú kialakításúak, hogy szilárd, dinamikus tömítést hozzanak létre a fülcsatornában, így biztosítva, hogy a nemkívánatos hangok kívül maradjanak. Tízszer vastagabbak a hagyományos szilikon tippeknél is és kétszeres hangszigetelést biztosítanak. Az eredmény? Fejlettebb hangzás alacsonyabb hangerőn, ami azt jelenti, hogy nem kell a hangerőt feltekerni (és ezáltal károsítani a halláson), hogy kompenzáld a körülötted lévő hangos zajokat.

Kúp formájú kialakítással rendelkezik a megnövelt zajszűrés érdekében. Mindennapi zenehallgatáshoz és zenészeknek ajánlott.

Fülilleszték a kényelmes zenehallgatáshoz

Minden fülhallgatót használónak van egy közös ellensége: a fülfájás. Ez a fájdalmas érzés általában egy órán belül eléri a felhasználók nagy részét, akik egyszerűen abbahagyják a zenehallgatást. Mi okoz fülfájást? Sok esetben a fülilleszték keménysége. Mivel a szilikon tippek viszonylag kemények, súlyos nyomást gyakorolnak a fülcsatornákra, amely végül fájdalmat okoz. Szerencsére ezt a problémát megfelelően lágy és kényelmes fülillesztékkel elfelejthetjük.

A Comply Comfort sorozat úgy lett kifejlesztve, hogy a legkényelmesebb legyen. Ezek a termékek több mint harmincszor lágyabbak, mint a hagyományos szilikon tippek, tehát harmincszor kényelmesebbek is. Az egyedi gömb alakú fülillesztékek minimalizálják a fülcsatornában a nyomást, így órákon keresztül élvezheted kedvenc zeneszámaid.

Különleges gömb formája, egész napos kényelmes viseletet biztosít. Utazóknak, zenészeknek és irodai munkához ajánlott.

Variáld kedvedre

Még mindig bajban vagy, hogy melyik fülilleszték felel meg Neked a legjobban? Majd próbáld ki mindet! A Comply Variety Pack sorozat tartalmazza mind a három fent említett tippet, amely lehetővé teszi, hogy megtaláld a számodra legjobban megfelelő termékeket. Próbáld ki ezt a lehetőséget, ha új számodra a Comply érzés vagy esetleg több különböző helyzetben szeretnéd használni a fülhallgatódat. Mindenki másképp szeret zenét hallgatni.

A fülhallgatókat úgynevezett magméret alapján gyártják, amelyet 100, 200, 400, 500 vagy 600-as számmal jelölnek meg a gyártók. Éppen ezért a kiválasztásnál az is fontos szempont, hogy a fülhallgatónkhoz megfelelő mérettel rendelkező fülillesztéket válasszuk. A Comply SmartCore sorozat termékei éppen azért kerültek forgalomba, hogy a felhasználóknak ne kelljen tudnia ezt a speciális gyártói adatot. A SmartCore fülillesztékek ugyanis 200-600-as (azaz 4,8 mm-től 6,3 mm átmérőig) magméretig használhatóak a fülhallgatókon. A sorozat egyik modellje például kimondottan a Truly Wireless fülhallgatók kialakításának megfelelő.

Nem kell lemondani a 100-as magmérettel rendelkező fülhallgatók tulajdonosainak sem a kényelemről vagy a zajszűrésről. A Comply Professional fülilleszték hosszabb kialakítása és mélyebb illeszkedése a legmagasabb szintű zajszűrés érdekében került kialakításra. Audiophile zenehallgatóknak, előadóknak, hangos környezetben dolgozóknak ajánlott.

Márkaspecifikus fülillesztékek

Napjainkban több mint 75 márka fülhallgatói között találhatóak meg a Comply memóriahabos fülillesztékek. A gyártók között akadnak olyanok, akik egy-egy terméküket úgy emelik ki a többi közül, hogy az már a vásárlás pillanatában a lehető legnagyobb élményt nyújtsa a felhasználónak. Éppen ezért egyedi, márkaspecifikus fülillesztéket tesznek a csomagolásba.

Összegzés

Mint látható, elég nagy a választék a Comply termékeiből, tehát kizárt, hogy valaki ne találja meg a számára megfelelőt. A gyártó folyamatosan frissen tartja a kompatibilitás táblázatát, hiszen a fülhallgatók piaca állandóan változik. A táblázatban könnyedén áttekinthető, hogy melyik fülilleszték milyen fülhallgatóhoz használható.

Több tanácsra, segítségre van szükséged ahhoz, hogy megtaláld a legjobb fülillesztéket az igényeidhez? Keress minket bizalommal és segítünk!