80 / 100 SEO Score

A Pioneer ARC app lehetővé teszi a felhasználók számára a fejegységen  elérhető maximális lehetőség kihasználását. Az applikáció használatával, még könnyebb a fejegységek kezelése, ez által a használatuk egy új felhasználói szintre emelkedik.

Pioneer ARC (Advanced Remote Control)

Melsele, Belgium; – A Pioneer új Advanced Remote Control (Pioneer ARC) alkalmazása átalakítja az iPhone vagy Android okostelefon tulajdonosok mindennapjait. Az alkalmazás valójában egy kiterjesztett, érintőképernyős távirányító, amely lehetővé teszi, hogy kezeld és testre szabd kompatibilis autóHiFi fejegységed. A Pioneer megoldásai mindig is a teljesítmény, a funkcionalitás és a használhatóság megkönnyítése érdekében jönnek létre. Elvégre nem sok értelme van annak, hogy bevezessenek új, fejlettebb funkciókat, ha a felhasználó nem tudja élvezni őket egyszerű módon.

Fókuszban a biztonság

Pioneer ARC app lehetővé teszi a felhasználók számára a fejegységen  elérhető maximális lehetőség kihasználását. Az alkalmazás természetesen egyaránt használható iOS és Android készülékekkel. Böngészhetsz kedvenc zenéid között, kapcsolhatod a  forrásokat; FM rádió, DAB tuner, Bluetooth Audio, stb. Indítsd el a Spotifyt vagy más, harmadik féltől származó alkalmazást. Állítsd be egyénileg a megvilágítási színt vagy szabályozd az audio beállításokat a fejegységen. Mindezt egyszerűen, gyorsan, átláthatóan a saját okostelefonod érintőképernyőjén keresztül. A Pioneer ARC app célja az volt, hogy minimálisra csökkentse a zavaró tényezőket vezetés közben. Az alkalmazás működik álló és fekvő módban is.

Jesse Claessens, a Pioneer Europe marketing és kommunikációs menedzsere az alábbiakat mondta. “A Pioneer termékeknek jól megérdemelt hírneve van, amiért a leginkább felhasználóbarát a piacon. Ugyanakkor korlátokba ütközünk a beszerelhető fejegységek fizikai méreteit illetően. Például a kijelzők mérete az 1 DIN/2 DIN fejegységeknél vagy az LCD képernyők felülete. A fejlett távirányító app elegánsan lekezeli ezeket a korlátozásokat. Lehetővé teszi, hogy a felhasználó úgy használja a nagyobb méretű érintőképernyős okostelefonját, mintha a Pioneer rendszer kiterjesztése lenne.”

Beállítási lehetőségek

A Pionner ARC mutatja az aktuális lejátszási forrást futó szöveggel. Látható a lemezborító, és számos könnyen használható kezelőszerv, mint például a hangerő. Megjelenik az előző és következő szám kiválasztás, a lejátszás/szünet, és a forrás kiválasztás.

A gombsor és a kijelző megvilágítása könnyedén egyéni ízlésedre vagy az autó belső fényeihez igazítható. Légy kreatív! (A beállítási funkciók a Pioneer fejegység típusától függenek**)

A Pioneer ARC egyszerűen használható, előre beállított EQ hangzásokat tartalmaz***. Természetesen az alkalmazás használatával létrehozhatod és gyorsan aktiválhatod saját EQ beállításodat.

Az Advanced Audio Settings pontban beállíthatod az autóHiFi rendszered késleltetését vagy a keresztváltást. A figyelemfelkeltő, erős vizuális megjelenés és a szimbólumok segítségével ez sokkal egyszerűbb mint korábban. Sokkal több információ jeleníthető meg egyszerre.

Ma, a Pioneer ARC alkalmazás nyelvezetei a következőek: arab, holland, angol, francia, német, héber, indonéz, olasz, japán, perzsa, portugál, orosz, egyszerűsített kínai, spanyol, thai, hagyományos kínai és török.

Kompatibilis Pioneer fejegységek:
MVH-190UB/UBG, MVH-190UI, MVH-290DAB, MVH-390BT, MVH-X580BT, MVH-X580DAB, DEH-1900UB/UBA/UBB/UBG, DEH-X2900UI, DEH-3900BT, DEH-4900DAB, DEH-X5900BT, DEH-X7800DAB, FH-X730BT.

*; A Pioneer ARC app kompatibilis az iPhone 4s/5/5c/5s/6/6s/6 Plus/6s Plus telefonokkal iOS 8.0 vagy újabb operációs rendszerrel. Android okostelefonoknál a 4.1 vagy újabb operációs rendszer szükséges. Az alkalmazás letölthető ingyenesen iOS-re az App Store-ból, és Android-ra a Google Play Áruházból.

**; Pioneer ARC beállítható funkciói függenek a használt Pioneer fejegység típusától is. További információk az autóHiFi  fejegységek leírásában, illetve a Pioneer hivatalos oldalán megtalálhatóak.

***; A funkciók változnak a csatlakoztatott fejegység típusától.

Forrás: Pioneer Car