A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

PIONEER

A japán Pioneer világszerte vezető szerepet tölt be az autóhifi és az otthoni szórakoztatóelektronika területén. A gyártó rengeteg olyan fejlesztéssel büszkélkedhet ezeken a területeken, amelyeket elsőként alkottak meg a világon és a mai napig innovatív és high-tech termékeket gyárt. Fejegységeivel, hangszóróival, erősítőivel és mélyládáival nem csak személyautókban, de buszokban, kamionokban és hajókon is találkozhatunk. Fejhallgatóival híres Dj-k lépnek fel, míg hordozható hangszóróival és fülhallgatóival a fiatalok kedvence. Házimozi rendszereivel és egyéb hifi kiegészítőivel rengeteg család otthonába visz tökéletes hangzást nap mint nap.