Oldal kiválasztása

Rólunk

Ismerj meg minket! Bemutatjuk neked cégünket, munkánkat, gondolatainkat és céljainkat.
 

Zene Be, Világ Ki!

A zene érzelmeket hordoz, amely kihatással van ránk. Igen, Rád is. Felpörget, elgondolkodtat, lázba hoz, megnyugtat, új erőre ösztönöz, ellazít. A zene mindenhol ott van, és mi olyan termékeket árusítunk webshopunkban, amelyek a zenehallgatás élményét képesek tovább fokozni – otthon vagy útközben.

Világmárkák

Webáruházunkban világszinten ismert és a szakma által elismert márkák termékeit kínáljuk Neked. Így biztos lehetsz a minőségben!

Minőség

A termékek nagy része a gyártó saját üzemében kerül összeszerelésre, sokszor kézi módon. Így biztos lehetsz a hosszú távú használhatóságban.

Tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a mobil zenehallgatás kellékeinek piacán. Így biztos lehetsz benne, hogy mi minden esetben a számodra legjobbat fogjuk ajánlani.

Termékeink

Webáruházunkban fej- és fülhallgatókat, hordozható lejátszókat és hangszórókat, autóHiFi termékeket, fejhallgató erősítőt, külső akkumulátort, kábelt és kiegészítőket kínálunk Neked a világ legjobb márkáiból összeválogatva.

Történetünk

Magába szippantott minket az a technológia, amely körülvesz minket és napról-napra egyre szorosabban az életünk része. Mi ez a technológia? A digitális kor termékei, amelyeknek a használata a mindennapjaink elválaszthatatlan része. A zenehallgatás kiegészítői, amelyeket Te is használsz minden nap!

A szenvedély vezetett minket ide. Hosszú távú célunk a folyamatos fejlődés és saját márka-képviselet. Szeretnénk meghatározó szállítók és erős, megbízható üzleti partnerek lenni beszállítóinknak. Szeretnénk vásárlóink igényeit folyamatosan kielégíteni és modern, versenyképes termékekkel ellátni.

Csapatunk

Mi vagyunk akik megpróbálnak utat mutatni neked a hordozható zenehallgatás világában.
Kármentő Zsófia

Kármentő Zsófia

Logisztika és pénzügy

Zsófia felel a megrendelt áru sikeres eljuttatásáért a vásárlókhoz. Kapcsolatban áll beszállítóinkkal, illetve kezeli a pénzügyeinket. Aktív részese a marketing megjelenéseknek, és sajátos meglátásaival hozzájárul a webáruházunkba látogató vásárlók személyre szabott kiszolgálásához.

Szívesen végzek egy olyan munkát, ahol sok emberrel találkozhatok akár személyesen, akár csak virtuálisan.

Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Webadmin és ügyfélszolgálat

Zoltán felel a webáruházunkban vásárolható termékek leírásáért, és az oldal zavartalan működéséért. Több mint tíz éves szakmai tapasztalata révén, hozzáértően tud válaszolni az esetlegesen felmerülő vásárlói kérdésekre.

“Szeretném, hogy az eddigi életem és tapasztalataim alapját képező elgondolásaimat továbbvihessem. Úgy gondolom, mindig kell egy cél, amiért érdemes küzdeni és az így megszerzett sikereket fenn kell tudni tartani.”

Neked Ajánljuk

 • Akció! Pioneer TS-R1750S Autóhifi hangszóró 17cm

  Pioneer TS-R1750S Autóhifi Hangszóró 17cm

  18.900 Ft 14.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! PIONEER ERŐSÍTŐ ÉS MÉLYLÁDA CSOMAG

  Pioneer GM-A3702 Erősítő és TS-WX306B Mélyláda Csomag

  74.800 Ft 55.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Alpine FlyFit Füldugó és Alvómaszk Csomag

  Alpine Hearing Protection FLYFIT Füldugó és Alvómaszk Csomag

  10.300 Ft 9.100 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Pioneer TS-W306R Autóhifi Mélysugárzó

  Pioneer TS-W306R Autóhifi Mélysugárzó

  21.900 Ft 18.900 Ft (ÁFÁ-val)

Blogunkból

Mire jó a DAC?

"Mire jó a DAC?" teszik fel nekünk sokan a kérdést. "Ha nekem nincs digitális-analóg átalakítóm akkor nem is tudok zenét hallgatni?" Napjainkban erre a kérdésre a válasz egyértelmű nem abban az esetben, ha a zenéid digitális fájlok...

Az RHA Dacamp L1 nyerte a Red Dot Design Award 2017 díjat

A brit fülhallgató specialista RHA, 2016 novemberében jelent meg a piacon első nem fülhallgató modelljével, a Dacamp L1 hordozható fejhallgató erősítő és DAC-al. A termék egyedülálló megjelenése ötvözi a klasszikus hifi és a nagy...

Brainwavz HM2 headset fejhallgató teszt

Brainwavz HM2 headset fejhallgató Jól emlékszem, mikor apám – midőn férfiúvá érettem – átnyújtotta nekem családi örökségem, egy Doxa arany zsebórát. Persze már akkor sem tudtam sáfárkodni az anyagiakkal, eladtam gyorsan és vettem belőle...
preloader