Oldal kiválasztása

Rólunk

Ismerj meg minket! Bemutatjuk neked cégünket, munkánkat, gondolatainkat és céljainkat.
 

Zene Be, Világ Ki!

A zene érzelmeket hordoz, amely kihatással van ránk. Igen, Rád is. Felpörget, elgondolkodtat, lázba hoz, megnyugtat, új erőre ösztönöz, ellazít. A zene mindenhol ott van, és mi olyan termékeket árusítunk webshopunkban, amelyek a zenehallgatás élményét képesek tovább fokozni – otthon vagy útközben.

Világmárkák

Webáruházunkban világszinten ismert és a szakma által elismert márkák termékeit kínáljuk Neked. Így biztos lehetsz a minőségben!

Minőség

A termékek nagy része a gyártó saját üzemében kerül összeszerelésre, sokszor kézi módon. Így biztos lehetsz a hosszú távú használhatóságban.

Tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a mobil zenehallgatás kellékeinek piacán. Így biztos lehetsz benne, hogy mi minden esetben a számodra legjobbat fogjuk ajánlani.

Termékeink

Webáruházunkban fej- és fülhallgatókat, hordozható lejátszókat és hangszórókat, autóHiFi termékeket, fejhallgató erősítőt, külső akkumulátort, kábelt és kiegészítőket kínálunk Neked a világ legjobb márkáiból összeválogatva.

Történetünk

Magába szippantott minket az a technológia, amely körülvesz minket és napról-napra egyre szorosabban az életünk része. Mi ez a technológia? A digitális kor termékei, amelyeknek a használata a mindennapjaink elválaszthatatlan része. A zenehallgatás kiegészítői, amelyeket Te is használsz minden nap!

A szenvedély vezetett minket ide. Hosszú távú célunk a folyamatos fejlődés és saját márka-képviselet. Szeretnénk meghatározó szállítók és erős, megbízható üzleti partnerek lenni beszállítóinknak. Szeretnénk vásárlóink igényeit folyamatosan kielégíteni és modern, versenyképes termékekkel ellátni.

Csapatunk

Mi vagyunk akik megpróbálnak utat mutatni neked a hordozható zenehallgatás világában.
Kármentő Zsófia

Kármentő Zsófia

Logisztika és pénzügy

Zsófia felel a megrendelt áru sikeres eljuttatásáért a vásárlókhoz. Kapcsolatban áll beszállítóinkkal, illetve kezeli a pénzügyeinket. Aktív részese a marketing megjelenéseknek, és sajátos meglátásaival hozzájárul a webáruházunkba látogató vásárlók személyre szabott kiszolgálásához.

Szívesen végzek egy olyan munkát, ahol sok emberrel találkozhatok akár személyesen, akár csak virtuálisan.

Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Webadmin és ügyfélszolgálat

Zoltán felel a webáruházunkban vásárolható termékek leírásáért, és az oldal zavartalan működéséért. Több mint tíz éves szakmai tapasztalata révén, hozzáértően tud válaszolni az esetlegesen felmerülő vásárlói kérdésekre.

“Szeretném, hogy az eddigi életem és tapasztalataim alapját képező elgondolásaimat továbbvihessem. Úgy gondolom, mindig kell egy cél, amiért érdemes küzdeni és az így megszerzett sikereket fenn kell tudni tartani.”

Blogunkból

A hordozható zenehallgatás története

Ma már nehezen lehet olyan embert találni, aki nem rendelkezik valamilyen hordozható zenelejátszóval. A hordozható zenelejátszók fejlődése gyors és erőteljes volt. És úgy tűnik, mintha napjainkban szinte minden elektronikai...

Az RHA CL1 Ceramic fülhallgató lett a CES 2017 egyik legjobbja

Az RHA Audio ismét büszke lehet a munkájára. A tavalyi év novemberében megjelent RHA CL1 Ceramic fülhallgató megkapta kategóriájában a CES 2017 Legjobb Innovációs Megoldás Díját. Az RHA-Audio egy nagy hagyománnyal bíró, brit...

FiiO X5 III Teszt

Nézzünk szembe a tényekkel: zeneileg, az okostelefonok nem eléggé jók. Nem az ő hibájuk, hiszen ezer egyéb feladatuk van. Viszont egy dedikált zenelejátszónak csak egy van. Ennek eredményeként, ha magas színvonalú hangzást...