Oldal kiválasztása

Rólunk

Ismerj meg minket! Bemutatjuk neked cégünket, munkánkat, gondolatainkat és céljainkat.
 

Zene Be, Világ Ki!

A zene érzelmeket hordoz, amely kihatással van ránk. Igen, Rád is. Felpörget, elgondolkodtat, lázba hoz, megnyugtat, új erőre ösztönöz, ellazít. A zene mindenhol ott van, és mi olyan termékeket árusítunk webshopunkban, amelyek a zenehallgatás élményét képesek tovább fokozni – otthon vagy útközben.

Világmárkák

Webáruházunkban világszinten ismert és a szakma által elismert márkák termékeit kínáljuk Neked. Így biztos lehetsz a minőségben!

Minőség

A termékek nagy része a gyártó saját üzemében kerül összeszerelésre, sokszor kézi módon. Így biztos lehetsz a hosszú távú használhatóságban.

Tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a mobil zenehallgatás kellékeinek piacán. Így biztos lehetsz benne, hogy mi minden esetben a számodra legjobbat fogjuk ajánlani.

Termékeink

Webáruházunkban fej- és fülhallgatókat, hordozható lejátszókat és hangszórókat, autóHiFi termékeket, fejhallgató erősítőt, külső akkumulátort, kábelt és kiegészítőket kínálunk Neked a világ legjobb márkáiból összeválogatva.

Történetünk

Magába szippantott minket az a technológia, amely körülvesz minket és napról-napra egyre szorosabban az életünk része. Mi ez a technológia? A digitális kor termékei, amelyeknek a használata a mindennapjaink elválaszthatatlan része. A zenehallgatás kiegészítői, amelyeket Te is használsz minden nap!

A szenvedély vezetett minket ide. Hosszú távú célunk a folyamatos fejlődés és saját márka-képviselet. Szeretnénk meghatározó szállítók és erős, megbízható üzleti partnerek lenni beszállítóinknak. Szeretnénk vásárlóink igényeit folyamatosan kielégíteni és modern, versenyképes termékekkel ellátni.

Csapatunk

Mi vagyunk akik megpróbálnak utat mutatni neked a hordozható zenehallgatás világában.
Kármentő Zsófia

Kármentő Zsófia

Logisztika és pénzügy

Zsófia felel a megrendelt áru sikeres eljuttatásáért a vásárlókhoz. Kapcsolatban áll beszállítóinkkal, illetve kezeli a pénzügyeinket. Aktív részese a marketing megjelenéseknek, és sajátos meglátásaival hozzájárul a webáruházunkba látogató vásárlók személyre szabott kiszolgálásához.

Szívesen végzek egy olyan munkát, ahol sok emberrel találkozhatok akár személyesen, akár csak virtuálisan.

Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Webadmin és ügyfélszolgálat

Zoltán felel a webáruházunkban vásárolható termékek leírásáért, és az oldal zavartalan működéséért. Több mint tíz éves szakmai tapasztalata révén, hozzáértően tud válaszolni az esetlegesen felmerülő vásárlói kérdésekre.

“Szeretném, hogy az eddigi életem és tapasztalataim alapját képező elgondolásaimat továbbvihessem. Úgy gondolom, mindig kell egy cél, amiért érdemes küzdeni és az így megszerzett sikereket fenn kell tudni tartani.”

Neked Ajánljuk

 • Akció! Lars&Ivan DAC Fire Hordozható DAC És Mini Fejhallgató Erősítő

  Lars&Ivan DAC Fire hordozható DAC és mini fejhallgató erősítő

  37.200 Ft 30.000 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Pioneer GM-D1004 Autóhifi Erősítő

  Pioneer GM-D1004 Autóhifi Erősítő

  39.900 Ft 29.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Sennheiser HD 2.20s hordozható headset fejhallgató

  Sennheiser HD 2.20s hordozható headset fejhallgató

  21.900 Ft 18.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Alpine FlyFit Füldugó és Alvómaszk Csomag

  Alpine FlyFit Füldugó és Alvómaszk Csomag

  10.300 Ft 9.100 Ft (ÁFÁ-val)

Szakértői Blog

80 éves a Pioneer

2018. január 1.-én lett 80 éves a Pioneer. A cég nagy erőkkel készül az idei évre, hiszen hatalmas mérföldkőhöz érkeztek. A cég elnöke és vezérigazgatója Susumi Kotani így nyilatkozott; "Szeretnénk kifejezni legmélyebb...

Sennheiser HD 660 S : egy újabb referencia napjaink audiofil zenehallgatásához

Az audio specialista Sennheiser a HD 660 S alakjában egy új, nyitott kialakítású fejhallgatót vezetett be a szenvedélyes audiofilek számára. Az új modell - a HD 650 fejhallgató örökségére építve - egy új és tökéletesített jelátalakító...

Awei A980BL sport Bluetooth headset fülhallgató teszt

Awei A980BL sport Bluetooth headset fülhallgató Az eddig tesztelt hasonló készülékek árai nem igazán lehettek vonzóak a széles néptömegek számára. – Miért adjak ki csak azért 20-30 ezer forintot, hogy vezeték nélküli...