A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Sennheiser modellek Bluetooth technológiával és aptX kodekkel

Sennheiser modellek Bluetooth technológiával és aptX kodekkel
A Sennheiser a 2017-es CES szakkiállításon mutatta be a HD 4.50 BTNC és a HD 4.40 BT modellt. A két új vezeték nélküli headset a mindennapos ragyogó zenehallgatási élmény jegyében született meg. Mindkét termék a legújabb Bluetooth technológiával és aptX kodekkel készült. A népszerű HD 4 sorozatának első Bluetooth modelljei a kiváló minőségű Sennheiser hangzást a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságával ötvözik. A zárt, fület körülölelő kialakítású fejhallgatók megalkotásánál azt tartották szem előtt, hogy tökéletes útitársat biztosítsanak a mindennapi vezeték nélküli zenehallgatáshoz.

A Sennheiser NoiseGardTM aktív zajkioltó technológiájának köszönhetően a HD 4.50 BTNC fejhallgató használatával a felhasználók zavartalanul hallgathatják a zenét. Ez a rendszer a környezeti zajok kiszűrésével teljes pompájában engedi élvezni a Sennheiser saját fejlesztésű 32 mm-es hangszóróinak részletgazdag hangvisszaadását. „A HD 4.50 BTNC és a HD 4.40 BT modellt azon felhasználók számára tervezték, akik számára a telefonálás, a média és zenehallgatás a mindennapok része” – magyarázza Ivan Kuan, a Sennheiser Lifestyle termékekért felelős vezető portfólió menedzsere.

Bluetooth 4.0 és aptX kodek

A HD 4.50 BTNC és a HD 4.40 BT a legújabb Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológiát és az aptX audio kodeket alkalmazza. Ez a párosítás valódi vezeték nélküli Hi-Fi hangzást kínál. Az új headset-ek a nagyszerű teljesítmény mellett könnyű kezelhetőséget és kényelmes használatot is biztosítanak. Az NFC technológiának köszönhetően egyszerűen párosíthatók a kompatibilis eszközökkel. A fülkagylóra szerelt intuitív kezelőszervek pedig megkönnyítik a zeneszámok váltását és a beépített mikrofonon keresztül a telefonálást. Az ergonomikus kialakítású fülpárnák teszik még kényelmesebbé a viseletet.

Zavartalan zenehallgatás

A HD 4.50 BTNC és a HD 4.40 BT kiváló akku üzemidőt biztosít. Akár 25 órán át is lehetővé teszi a felhasználó számára a vezeték nélküli zenehallgatást. A HD 4.50 BTNC fejhallgató az aktív zajszűrő funkció használata mellett is képes akár 19 órán át gondoskodni a zavartalan zenehallgatásról. A tartozékként mellékelt lecsatolható kábel segítségével az akku használata nélkül is megoldható a zenehallgatás vagy telefonálás.

Elegánsak és minimalista megjelenésűek. Az új vezeték nélküli modelleket tartós alapanyagokból készítik, amelyek elég ellenállóvá teszik a fejhallgatókat a mindennapos zenehallgatásból fakadó igénybevétellel szemben. Összecsukható kivitelének köszönhetően mind a HD 4.50 BTNC, mind a HD 4.40 BT fejhallgató kompakt méretűre hajtható. A tárolás megkönnyítéséhez a HD 4.50 BTNC egy védőtokkal, míg a HD 4.40 BT egy puha tartótokkal kerül forgalomba.