Akik ismerik és szeretik a valódi vezeték nélküli zenehallgatás élményét, azoknak nem szükséges elmagyarázni a technológia előnyeit. Az igazi True Wireless fülhallgatók között árban és minőségben is nagy különbségek vannak. A Sennheiser új terméke a MOMENTUM True Wireless 2 kivételes hangzásával nyújt valódi zenehallgatási élményt. Finoman kidolgozott konstrukció igényes zenerajongók számára – a Sennheiser bemutatja híres MOMENTUM True Wireless fülhallgatójának 2. generációját.

Prémium minőségű True Wireless fülhallgatóját az audio specialista most még magasabb szintre emelte. Az aktív zajkioltásnak, a tökéletesített ergonomikus kialakításnak, valamint a 7 órás akku-élettartamnak köszönhetően (amely a tartozék tartótokban töltve akár 28 órára is növelhető) ez a verzió mindenkor a lehető legjobb hallgatási élményt biztosítja.

„Mi a Sennheisernél 75 éve elkötelezettek vagyunk a hangzás jövőjének alakítása és az egyedülálló hangzásélmény létrehozása iránt. A MOMENTUM True Wireless 2 alakjában most igyekszünk újraértelmezni az igazi vezeték nélküli zenehallgatás fogalmát” – mondta Stephane Hareau, a Sennheiser nemzetközi szintű konzumer termékmenedzsmentjének vezetője. „Az új generáció – népszerű elődjére építve – kivételes Sennheiser hangzást közvetít, miközben az aktív zajkioltás, a tökéletesített ergonomikus kialakítás és a rendkívüli akku élettartam hozzáadásával újabb szintre emeli a MOMENTUM True Wireless nyújtotta élményt” – tette hozzá Frank Foppe, a Sennheiser termékmenedzsere.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Ideális választás igényes zenerajongók számára – az új MOMENTUM True Wireless 2 bármely körülmények között kivételes hangminőséget kínál. A különbség az alkalmazott kiváló hangtechnikai megoldásokból fakad: a Sennheiser 7 mm-es, dinamikus hangszórói – melyeket a cég németországi központjában terveztek és gyártanak – kitűnő sztereó hangzást kínálnak, gazdag basszussal, természetes közép- és részletgazdag magastartománnyal. Ez a hangzásélmény a beépített EQ és a Sennheiser Smart Control alkalmazás használatával könnyedén személyre szabható.

Az új aktív zajkioltás (ANC) funkciónak köszönhetően még zajos környezetben is hihetetlen hifi minőségű hangzásban lehet részed. A zavaró körülmények minimálisra csökkentéséhez még a fülrészek kiváló passzív zajcsillapítása is hozzájárul – anélkül, hogy ez a hangminőség rovására menne. Amikor pedig a környező történésekre is figyelemmel kell lenned, a Transparent Hearing (hangáteresztés) funkció használatával a külső hangokat is beengedheted. Ez arra is lehetőséget ad, hogy a fülrészek kivétele nélkül beszélgess a melletted állókkal.

A beszédhangos utasításokon keresztül a telefonhívások és az okoseszközökkel történő együttműködés is rendkívül természetesen bonyolíthatók. A fülrészek tökéletesített hangnyalábformáló technológiája két mikrofon használatával csökkenti a zajt és gondoskodik a beszédhang kristálytiszta közvetítéséről.

A hibátlan vezeték nélküli átvitelről a következők gondoskodnak: Bluetooth 5.1 és a legújabb kiváló minőségű audio kodekek támogatása (pl. AAC és Qualcomm® aptXTM) – a sziklaszilárd kapcsolat jegyében. A MOMENTUM True Wireless 2 Bluetooth-eszközökkel történő együttműködése megkönnyíti a Bluetooth-kapcsolatok kezelését.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 fülhallgató
Sennheiser Momentum True Wireless 2 fülhallgató igazi zenehallgatási élménnyel

Jobb felhasználói élmény

A MOMENTUM True Wireless 2-t úgy alkották meg, hogy minden igényt kielégítsen és minden interakciót leegyszerűsítsen: a könnyen kezelhető, érintésre működő kezelőfelületnek köszönhetően a használat szinte gyerekjáték. A kezelőfelület testreszabható, így egyedileg meghatározható a lejátszás- és híváskezelés, valamint a hangasszisztensek (Google Assistant vagy Apple Siri) használatának kívánt módja. Pont ilyen kényelmesen és könnyedén kezelhető a Smart Pause funkció is, amely a fülrészek kivételekor automatikusan megállítja, majd visszahelyezéskor újraindítja a lejátszást.

A használatot tovább egyszerűsíti a Sennheiser Smart Control alkalmazása, amely az EQ funkció használatán és a firmware frissítéseken kívül arra is lehetőséget ad, hogy a felhasználó személyre szabja az érintésre működő kezelőfelület és a Transparent Hearing (hangáteresztés) funkció beállításait.

Zenehallgatásra tervezve

Az új MOMENTUM True Wireless 2-t az optimális felhasználói élmény és az egésznapos kényelmes használat jegyében tökéletesítették. A finom kidolgozású füldugók 2 mm-rel kisebbek elődeiknél, és tökéletesített ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a lehető legkényelmesebb illeszkedést biztosítják. Az egésznapos zenehallgatás jegyében az új modell 7 órás akku élettartama kétszer hosszabb elődjénél (ami a tartozék tartótokban töltve akár 28 órára is növelhető).

Ahogy az a Sennheiser összes MOMENTUM termékéről elmondható, a MOMENTUM True Wireless második generációja is elegánsan időtlen megjelenéssel bír. A gondosan válogatott anyagok a nagyszerű megjelenésen túl tartósságot és IPX4 besorolású időjárás-állóságot is kölcsönöznek a fülhallgatónak. A fülrészek olyan prémium minőségű alapanyagokkal és megoldásokkal vonzzák magukra a tekintetet, mint a fényezett fémlapon látható, ikonikus Sennheiser logó és az aranyozott töltőérintkezők. A MOMENTUM True Wireless 2 – a klasszikus fekete változat mellett – divatos fehér színben is kapható lesz (természetesen színben hozzá illő szövetbevonatú töltő-/tárolódobozzal).

A hazai forgalmazó 99.990 Ft-os fogyasztói áron árulja majd a gyártó új modelljét, amely fekete és fehér színben lesz kapható.

Forrás: Audiospecialista