A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Fülilleszték

"A Comply memóriahabos fülillesztékek használatával a fülhallgatónk kényelmesebb, jobban illeszkedik és ráadásul szebben is szól."

A Comply egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab fülilleszték a gyártó által szabadalmaztatott technológiának köszönhetően, a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Ahogy a fülbe helyezést követően tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba, egy dolog biztossá válik: nem akarsz többet mást használni.

A fülillesztékeket szuper lágy memóriahabbal tervezték, amely finoman illeszkedik a hallójáratba. Így tökéletes kényelmet, tartós illeszkedést és kiváló zajszűrést biztosít, és úgy halljuk majd a zenét, ahogy azt az előadó megálmodta.

Egyes modellek Wax-Guard bevonattal rendelkeznek, mely nemcsak a memóriahab fülillesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását. A sportoláshoz kifejlesztett termékeket Sweat-Guard bevonattal látták el, mely az izzadtságtól és a nedvességtől is védi a fülhallgatót.

A Sennheiser, a Beats by Dre, a Jaybird és más gyártók egyes modelljeihez márkaspecifikus fülillesztékek is megtalálhatóak a kínálatban.

A Comply memóriahabos fülillesztékek használatával a fülhallgatónk kényelmesebb, jobban illeszkedik és ráadásul szebben is szól.