A sütik segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan jobbá tegyük weboldalunkat, így kérjük engedélyezd a használatukat az "Elfogadom" gombra kattintással.

Ez által igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az adatkezelési tájékoztatónkban elolvashatod, hogy milyen sütiket és mire használunk, illetve ha szeretnéd, a beállítások módosítása alatt személyre is szabhatod.

Törzsvásárlóknak

Kedves Látogatóink, Vásárlóink!

Szeretnénk jutalmazni a webáruházunkban történő vásárlásokat, ezért kidolgoztunk egy hűségpont rendszert, mely keretében visszatérő vevőink költéseit hűségpontokkal jutalmazzuk. Reméljük sokan élnek majd a ezzel a kiváló lehetőséggel, hiszen a hűségpontok forintokra válthatóak be, így csökkentve a további vásárlások értékét. Jól hangzik ugye?  smiley

Ki veheti igénybe a hűségpont rendszert?

Hűségpontokat csak a www.mobilzene.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni, hiszen a regisztrált vásárlók fiókjában "tárolódnak" a virtuális forintok. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet, tehát telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tudunk hűségpontokat jóváírni. A pontgyűjtésben csak természetes személyek vehetnek részt.

Hogyan gyűjthetők a pontok?

Minden vásárláskor a termékek oldalán is megtalálható számú pontokat írunk jóvá, amit a következő alkalommal a vásárló már fel is használhat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést.
A pontokat további vásárlásnál történő "kedvezményre" lehet beváltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használható fel az összegyűjtött pont?

A hűségpontokat 12 hónapig, (365 nap) a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja a regisztrált vásárló. 12 hónap után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre be nem váltható.

Mekkora a hűségpontok értéke?

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, amelyről az adott termék oldalán is tájékoztatást adunk. Teljes áru termékek esetén általánosságban 50 Ft 1 pontot ér, míg akciós áru termékek esetén 100 Ft ér 1 pontot.

Pl. teljes értékű termék vásárlása esetén 5000 Ft elköltése után 100 pont, míg akciós áru termék vásárlása esetén 5000 Ft elköltése után 50 pont íródik jóvá.

Fontos, hogy webáruházunk fenntartja a jogot a hűségpontok Ft-ra váltott értékének megváltoztatásával kapcsolatban, minden előzetes bejelentés nélkül. A pontok Ft értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri.

Hogyan történik a hűségpontok beváltása, jóváírása?

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot elküldtük. Tehát a pontok csak a rendelés állapotának "Elküldött" állapotra állítása után lesznek felhasználhatók. A vásárlások során a pontok összeadódnak, amit részben vagy egészben a vásárló egy éven belül bármikor felhasználhat. A pontok egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓK menüpont alatt kap tájékoztatást a vásárló. A hűségpontok mennyiségét tekintve nincs semmilyen korlát, így a regisztrált vásárló bármennyit felhalmozhat belőlük és a jóváírásukat követő 12 hónapon belül bármikor felhasználhatja azokat.

A pontokat a "PÉNZTÁRBAN" a "HŰSÉGPONT MEGADÁSA" pont alatt lehet beváltani. Az előző vásárlások alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. A beváltani kívánt pontokat csak be kell írni a mezőbe és rányomni a "Beváltás" gombra. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a forintosított hűségpontokat.

Abban az esetben, ha a megrendelt csomag nem kerül átvételre vagy visszaküldésre kerül, az összes eddig összegyűjtött pontot töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság a megrendeléssel kapcsolatban.

Összefoglalás

A hűségpont gyűjtő rendszer felhasználásának feltételei:

- a hűségpontok gyűjtéséhez mindenképpen regisztrált felhasználónak kell lenni
- a hűségpontok kizárólag online, bejelentkezett vásárláskor gyűlnek, és online lehet felhasználni azokat
- a hűségpontok nem visszatéríthetőek, és nem ruházhatók át másra
- a hűségpontok adott regisztráción belül más címre szállítással is felhasználhatóak
- a hűségpontok semmilyen körülmények között sem válthatóak készpénzre

Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont rendszer adta kedvezményekkel! Ne feledd! Iratkozz fel hírlevelünkre, mert tájékoztatást kaphatsz akcióinkról, amely kiváló módja a pontok értékének növelésére is.

Jó pontgyűjtést kívánunk!

MobilZene.hu