Oldal kiválasztása

A Klipsch és a beyerdynamic fülhallgatói rég óta használhatóak a Comply kiegészítő fülillesztékeivel. A brandek közötti közös munka eredményeként új Klipsch és beyerdynamic termékekkel kompatibilis a Comply, a fülillesztékek gyártójának egyik vezető cége.

 • Sport Pro SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  Comply SPORT PRO SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  6.800 Ft (ÁFÁ-val)
 • Comply Isolation 500 Sorozat Memóriahab Fülilleszték többféle méretben

  Comply Isolation T-500 és TX-500 Fülhallgató Illeszték

  5.200 Ft6.800 Ft (ÁFÁ-val)
 • Truly Wireless SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  Comply TRULY WIRELESS SmartCore Univerzális Fülhallgató Illeszték

  8.500 Ft (ÁFÁ-val)
 • Comply Isolation 400 Sorozat Memóriahab Fülilleszték többféle méretben

  Comply Isolation T-400 és TX-400 Fülhallgató Illeszték

  5.200 Ft6.800 Ft (ÁFÁ-val)

A díjnyertes hangzás mellett a Klipsch X12 nyakpántos fülhallgatója elszakad a monoton műanyag felhasználástól, amely sok fülhallgatót jellemez. Jellemzi azonban a prémium minőség, a kézzel összeválogatott anyagok, a gyönyörű rézmegmunkálás és a felülmúlhatatlan akusztikus technológia. Az egész napos akkumulátorhasználat, a hívás vibrációs figyelmeztetése és a gondosan kiválasztott bőr, biztosítják a tartósságot, az audiophile minőségű hangot és a kényelmet.  A kényelem további növelése érdekében a fülhallgató csomagolásában megtalálható egy pár Comply™ Comfort Ts-100 memóriahabos fülilleszték, amelyet kifejezetten a maximális kényelem érdekében terveztek.

A Beyerdynamic új, mobileszközökhöz készült fülhallgatója a Xelento Remote mozgás közben is képes lekezelni a zene és a minden hangra kiterjedő precizitást. A miniatürizált Tesla technológiával ellátott headset hiteles és nagyszerű zenei élményt nyújt. A “hang ékszerének egyik darabja” kényelmet és eleganciát biztosít az audiophil zenehallgatás érdekében. A kiváló hangminőséghez párosul a fülhallgató csomagolásában elhelyezett három pár Comply™ 200-as sorozatú memóriahabos fülilleszték.


A cikk eredeti forrása

További érdekes olvasnivalók

preloader