Oldal kiválasztása

Az egyik dolog, amit szinte folyamatosan használunk az a fejhallgató és a fülhallgató. Ezek a termékek a fiatalabb korosztálynak eléggé a füléhez van “ragasztva” és valljuk be mi középkorúak is előszeretettel használjuk. A MobilZene webáruházban bemutatkozik az LSTN, amely többet ad a világnak és nem csak egy “újabb” márka a piacon.

Szeretünk zenét hallgatni mert különböző érzelmi hatásokat keltenek bennünk. Sportolásnál egy jó hip-hop például felpörget, mérgesebb hangulatunkban rock zenét hallgatunk, ellazuláshoz fantasztikus lehet a klasszikus stílus, míg egy romantikus estéhez jó fűszer a jazz. Mint az előző példák is jól mutatják, nem csak kikapcsolódáshoz hanem munkához, utazáshoz, játékhoz is hallgathatunk zenét. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen eszközről és milyen fej-és fülhallgatóval hallgatunk zenét.

Kérdés: hány fülhallgatót látsz egy nap mondjuk a metrón utazva vagy az utcán sétálva? És mondjuk, ha vásárolni szeretnél egyet? Akár több százzal is találkozol a webáruházak és boltok kínálatában. De a választás nem egyszerű. Természetesen vannak kiváló minőségű termékek – amelyeket a konkurens gyártók is elismernek. Sajnos azonban jellemző rájuk a vastag műanyag forma, és a gyenge minőségű hangszóró. Nehéz megtalálni a tökéletes fülhallgatót. A MobilZene csapata is sokat kipróbált, de valódi örömmel fedeztük fel az LSTN fej-és fülhallgatók megjelenését és hangját.

Bemutatkozik az LSTN

Az LSTN fej-és fülhallgatók valódi, újrahasznosított egzotikus fákból készülnek, ami természetesen dinamikus és gyönyörű meleg hangot kölcsönöz nekik. Tökéletes magas, teljes értékű közép, és erős basszus jellemzi őket. Tökéletesen blokkolják a mindennapos zajokat, és megjelenésükben is kifinomult stílusban néznek ki.

Választhatod a lenyűgözően tiszta diófát, a gazdag csábító cseresznyét, az elegáns bambuszt, a varázslatos zebrafát vagy a sötét és titokzatos ébent. Ezeknek a szép anyagoknak a használata igazi klasszikus megjelenést adnak a termékeknek. A finom kontúrok pedig fantasztikus hangulatot idéznek elő. Olyat, amely soha nem megy ki a divatból. Ezek a termékek nem csak az igazán igényes vásárlók számára lehetnek különlegesek, hanem azok számára is akik szeretnének eltérni az átlagostól vagy akár egy kicsit is környezettudatosak.

Vásárolj és változtass meg egy életet

De itt még nem áll meg a történet. A kiváló hangzás és a jó megjelenés fontos ugyan, de nem elég, ezért az LSTN eldöntötte, hogy ennél többet akar nyújtani a világnak. Minden megvásárolt LSTN termék segíti egy rászoruló gyermek hallásának visszaszerzését valahol a világban – amely valljuk be egy csodálatos dolog. A cég stratégiai partnere ebben a misszióban az amerikai Starkey Hearing Alapítvány. A világon több mint 275 millió hallássérült ember van. Jó tudni, hogy a süket iskolákban tanuló gyermekek 90%-ának egyszerű segítséget nyújthat egy jó hallókészülék, hiszen ennek a használatával újra hallhat hangokat. Tehát az LSTN azt mondja; vásárolj a termékeik közül fa fejhallgatót, fából készült fülhallgatót vagy akár bluetooth hangszórót és változtasd meg valakinek az életét.
Erőteljes gondolat.

A MobilZene csapata örömmel fogadta pár hete a termékeket, hogy saját érzékszerveinkkel tapasztaljuk meg az LSTN érzést. A termékeknek már a kicsomagolása is fantasztikus élményt jelentett, amelyet tovább fokozott a kézbevétel. Az elmúlt időszakban aligha tettük le ezeket a mesterműveket. A gyártó cég nem árul zsákbamacskát, és amit állít a termékeiről az valóban úgy is van. Garantáljuk, hogy az LSTN fej-és fülhallgatói a Te arcodra is mosolyt csalnak…

Ajánljuk olvasóink figyelmébe, hogy nézzék meg az LSTN hivatalos webhelyét, ahol sokkal többet megtudhatnak a cégről és céljaikról.

További érdekes olvasnivalók

Neked Ajánljuk

 • Akció! Pioneer TS-W306R Autóhifi Mélysugárzó

  Pioneer TS-W306R Autóhifi Mélysugárzó

  21.900 Ft 18.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Pioneer SE-E711T Sport Headset Fülhallgató Többféle Színben

  Pioneer SE-E711T Sport Headset Fülhallgató

  8.490 Ft 6.190 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Pioneer TS-R1750S Autóhifi hangszóró 17cm

  Pioneer TS-R1750S Autóhifi Hangszóró 17cm

  18.900 Ft 14.900 Ft (ÁFÁ-val)
 • Akció! Alvómaszk

  Alpine Hearing Protection ALVÓMASZK

  5.900 Ft 4.900 Ft (ÁFÁ-val)

Blogunkból

Négy dolog amit tudnod kell a Comply memóriahabról

A legtöbb fülhallgató fülilleszték szilikonból készül. De tudtad-e, hogy a fülhallgatókat tovább lehet fejleszteni habszivacsokkal, hogy növeljék a kényelmet, csökkentsék a fülfáradtságot, és blokkolják a nem kívánt zajokat? A Comply...

Bose S1 Pro Termékbemutató

  Készen állsz az előadásra? Valahányszor és bárhol is vagy? Készülj fel, hogy előadásod úgy hangzik majd, mintha egy professzionális hangosítás venne körül. A Bose S1 Pro valóban a teljesítménnyel, hordozhatósággal és sokoldalúsággal...

GGMM M3 Bluetooth hangszóró teszt

GGMM M3 Bluetooth hangszóró Kétségtelen, hogy kollégám engem is megfertőzött a prémium zenehallgatás igényeivel és elvárásaival az elmúlt hónapokban. Mivel több mint 15 évig versenyszerűen zongoráztam, ezért igencsak élvezem, hogy...
preloader