Oldal kiválasztása

Az egyik dolog, amit szinte folyamatosan használunk az a fejhallgató és a fülhallgató. Ezek a termékek a fiatalabb korosztálynak eléggé a füléhez van “ragasztva” és valljuk be mi középkorúak is előszeretettel használjuk. A MobilZene webáruházban bemutatkozik az LSTN, amely többet ad a világnak és nem csak egy “újabb” márka a piacon.

Szeretünk zenét hallgatni mert különböző érzelmi hatásokat keltenek bennünk. Sportolásnál egy jó hip-hop például felpörget, mérgesebb hangulatunkban rock zenét hallgatunk, ellazuláshoz fantasztikus lehet a klasszikus stílus, míg egy romantikus estéhez jó fűszer a jazz. Mint az előző példák is jól mutatják, nem csak kikapcsolódáshoz hanem munkához, utazáshoz, játékhoz is hallgathatunk zenét. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen eszközről és milyen fej-és fülhallgatóval hallgatunk zenét.

Kérdés: hány fülhallgatót látsz egy nap mondjuk a metrón utazva vagy az utcán sétálva? És mondjuk, ha vásárolni szeretnél egyet? Akár több százzal is találkozol a webáruházak és boltok kínálatában. De a választás nem egyszerű. Természetesen vannak kiváló minőségű termékek – amelyeket a konkurens gyártók is elismernek. Sajnos azonban jellemző rájuk a vastag műanyag forma, és a gyenge minőségű hangszóró. Nehéz megtalálni a tökéletes fülhallgatót. A MobilZene csapata is sokat kipróbált, de valódi örömmel fedeztük fel az LSTN fej-és fülhallgatók megjelenését és hangját.

Bemutatkozik az LSTN

Az LSTN fej-és fülhallgatók valódi, újrahasznosított egzotikus fákból készülnek, ami természetesen dinamikus és gyönyörű meleg hangot kölcsönöz nekik. Tökéletes magas, teljes értékű közép, és erős basszus jellemzi őket. Tökéletesen blokkolják a mindennapos zajokat, és megjelenésükben is kifinomult stílusban néznek ki.

Választhatod a lenyűgözően tiszta diófát, a gazdag csábító cseresznyét, az elegáns bambuszt, a varázslatos zebrafát vagy a sötét és titokzatos ébent. Ezeknek a szép anyagoknak a használata igazi klasszikus megjelenést adnak a termékeknek. A finom kontúrok pedig fantasztikus hangulatot idéznek elő. Olyat, amely soha nem megy ki a divatból. Ezek a termékek nem csak az igazán igényes vásárlók számára lehetnek különlegesek, hanem azok számára is akik szeretnének eltérni az átlagostól vagy akár egy kicsit is környezettudatosak.

Vásárolj és változtass meg egy életet

De itt még nem áll meg a történet. A kiváló hangzás és a jó megjelenés fontos ugyan, de nem elég, ezért az LSTN eldöntötte, hogy ennél többet akar nyújtani a világnak. Minden megvásárolt LSTN termék segíti egy rászoruló gyermek hallásának visszaszerzését valahol a világban – amely valljuk be egy csodálatos dolog. A cég stratégiai partnere ebben a misszióban az amerikai Starkey Hearing Alapítvány. A világon több mint 275 millió hallássérült ember van. Jó tudni, hogy a süket iskolákban tanuló gyermekek 90%-ának egyszerű segítséget nyújthat egy jó hallókészülék, hiszen ennek a használatával újra hallhat hangokat. Tehát az LSTN azt mondja; vásárolj a termékeik közül fa fejhallgatót, fából készült fülhallgatót vagy akár bluetooth hangszórót és változtasd meg valakinek az életét.
Erőteljes gondolat.

A MobilZene csapata örömmel fogadta pár hete a termékeket, hogy saját érzékszerveinkkel tapasztaljuk meg az LSTN érzést. A termékeknek már a kicsomagolása is fantasztikus élményt jelentett, amelyet tovább fokozott a kézbevétel. Az elmúlt időszakban aligha tettük le ezeket a mesterműveket. A gyártó cég nem árul zsákbamacskát, és amit állít a termékeiről az valóban úgy is van. Garantáljuk, hogy az LSTN fej-és fülhallgatói a Te arcodra is mosolyt csalnak…

Ajánljuk olvasóink figyelmébe, hogy nézzék meg az LSTN hivatalos webhelyét, ahol sokkal többet megtudhatnak a cégről és céljaikról.

További érdekes olvasnivalók

Blogunkból

Fejhallgató és fülhallgató bejáratás

A bejáratás vagy beégetés a fejhallgatók esetében egyes audiofilek szerint azt jelenti, hogy az új termékeket 40, 100 vagy 200 órát kell járatni a rendszeres használat előtt. De ezzel sokan nem értenek egyet. Megpróbáltunk utánajárni, hogy a...

Sennheiser HD 660 S : egy újabb referencia napjaink audiofil zenehallgatásához

Az audio specialista Sennheiser a HD 660 S alakjában egy új, nyitott kialakítású fejhallgatót vezetett be a szenvedélyes audiofilek számára. Az új modell - a HD 650 fejhallgató örökségére építve - egy új és tökéletesített jelátalakító...

LSTN Troubadour: Egyedi, Vezeték Nélküli, Fából Készült Fejhallgató

Az LSTN egy fiatal cég napjaink zsúfolt audio márkái között, azonban mégis egyedülálló. Mi a cég egyedülállósága? Működésük alapja egy olyan nyereséges üzleti vállalkozás, amely értékes hozzájárulást nyújt a világnak. A termékeik újrahasznosított...